Bburago Kit Yamaha YZF-R1 1:18

Model v měřítku 1:18 Bburago 18-55007 silničního motocyklu Yamaha YZF-R1 nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm. Model je v podobě skládačky.

BB18-55007

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-55007 silničního motocyklu Yamaha YZF-R1 je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé. Baleno v dárkovém balení.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Yamaha.png
Informace o předloze

Yamaha YZF-R1, někdy uváděna zkráceně jako R1 a přezdívaná „královna superbiků“ nebo „eR-jednička“, je robustnější čtyřválec využívaný jako sportovní motocykl nebo superbike. První verze stroje od japonského výrobce Yamaha Motor Company byla uvedena do provozu v roce 1998.

Yamaha YZF-R1 patří mezi nejprodávanější motorky, a to především kvůli svému ohromnému výkonu. Pro někoho až příliš rychlá a příliš silná, pro jiné motorka snů, to je model zkráceně označovaný jen jako R1. Yamaha třídy supersport má v tomto klasickém litrovém vydání využití na silnici a dokonce i na závodním okruhu ve své běžné tovární verzi. Kompresní poměr v modelu z roku 2007 činil 12,7:1, což navýšilo výkon na 139 kW ( 189 koní ).

screwdriver.svg
Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Klíčové vlastnosti
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu a je potištěna kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Baleno v dárkovém balení.
  • Vhodné pro děti od 3 let.