Bburago Ducati MH900E 1:18

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Bburago 18-51064 Ducati MH900E nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51064

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51064 silničního motocyklu Ducati MH900E je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Ducati.png
Informace o předloze

Model s označením MH900e je stroj, který na silnici jen tak nepotkáte a jedná se o vcelku zajímavý sběratelský kousek. Tato mašina patří mezi to nejzajímavější, co italská společnost Ducati v minulosti vytvořila a to platí jako pro její design, tak pro techniku. O návrh tohoto stroje se postaral designér Pierre Terblanche a jeho výroba probíhala v Boloni v letech 2001 a 2002. Tato mašina vlastně vzdává hold slavnému závodníkovi Mikeovi Hailwoodovi ( MH = Mike Hailwood ).

Kapotáž je vcelku minimalistická, přesně ve stylu let dávno minulých a hlavní hvězdou je určitě její zadní část. Zde má své místo jednoduché koncové světlo a hlavně dva mohutné, hrůzu nahánějící výfuky vyrobené z nerezové oceli. Palubní deska je taktéž vyvedena v retro stylu a skládá se z analogového otáčkoměru, pod kterým sedí malý displej zobrazující rychlost. O pohon tohoto unikátního stroje se stará dvouválcový motor Desmo Twin o zdvihovém objemu 904cc, který disponuje přímým vstřikem paliva a vzduchovým chlazením. Motor dosahuje výkonu 75 koní s maximální rychlostí 230 km/h.

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.