Bburago MV Agusta Brutale 1090 RR 1:18

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Bburago 18-51058 MV Agusta Brutale 1090 RR nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51058

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51058 silničního motocyklu MV Agusta Brutale 1090 RR je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

MV-Agusta.png
Informace o předloze

Série motocyklů Brutale vyrábí společnost MV Agusta z Itálie. Jeho styl je klasifikován jako tzv. „naked bike“ a řada se skládá z několika modelů poháněných motory v různých kapacitách.

Agusta Brutale 1090 RR byla představena v roce 2010 a vyrábí se až do dnes. V Brutale 1090RR dosáhla krása a agrese své výšky. Extrémně lehký a sofistikovaný, Brutale 1090RR využívá superlehkých materiálů a špičkové závodní technologie k tomu, aby byl prostě nejlepší na cestách a na trati. 1090RR je nejsilnější a nejrychlejší Brutale vůbec. Má čtyřválcový motor o výkonu 144 koní.

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.