Bburago Benelli TNT 1130 Century Racer 1:18

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Bburago 18-51051 Benelli TNT 1130 Century Racer nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51051

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51051 silničního motocyklu Benelli TNT 1130 Century Racer je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Benelli.png
Informace o předloze

Motocykly Benelli se v Itálii vyrábí od roku 1911. Nabídka obsahuje luxusní modely TNT s unikátním řadovým tříválcovým motorem. Od roku 2014 se nabídka Benelli rozšířila o řadu BN s dvou a čtyřválcovými motory.

V roce 2011, kdy Benelli slavila sté výročí založení podniku, vyrobila továrna tento unikátní výroční model. Je lakován speciání barvou, která má připomínat slavné závodní stroje šedesátých let, dále jsou použity kvalitní komponenty renomovaých značek jako Brembo nebo Marzocchi. Potah sedla je ze speciálního materiálu s velice příjemným povrchem. Stroj byl vyroben jen v limitované edici. Výkon motoru byl 101 kW ( 138 koní ) s maximální rychlostí 270 km/h.

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.