Bburago MV Agusta Brutale Oro 1:18

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Bburago 18-51042 MV Agusta Brutale Oro nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51042

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51042 silničního motocyklu MV Agusta Brutale Oro je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

MV-Agusta.png
Informace o předloze

Série motocyklů Brutale vyrábí společnost MV Agusta z Itálie. Jeho styl je klasifikován jako „naked bike“ a řada se skládá z několika modelů poháněných motory v různých objemech.

Brutale Oro bylo vyrobeno v roce 2001 a bylo vyrobeno 300 motocyklů. Specifikace jsou stejné jako u běžného klasického modelu Brutale 750S, který následoval v roce 2002.

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.