Axial MAX-D Monster Truck RTR

Kompletně sestavený model monster trucku v měřítku 1:10 s pohonem všech kol 4x4. MAX-D je poháněn stejnosměrným 27-závitovým motorem a vodotěsným regulátorem AE-5. Součástí je samozřejmě 3-kanálová RC

AX90057

Nové zboží

Axial

Prodej skončil

Více informací

Video

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Tuningové díly

Více informací

MAX-D .... Maximální destrukce.

Zažijte neskutečnou jízdu s ikonickým monster truckem od AXIAL. Výkonný 27-závitový motor s regulátorem AE-5 dávají modelu dostatek síly na překonávání veškerých překážek i terénu.

ZADNÍ NÁPRAVA SE 4-RAMENNÝM SYSTÉMEM
SMT10 je vybavena osvědčenou nápravou AR60 se zavěšením pomocí 4-linkového systému, který má více možností pro uchycení zadních tlumičů.

DIFEREENCIÁL R60 OCP-AXLE
AR60 OCP-Axle je vyroben z vysoce pevného kompozitního materiálu. Kombinace náprav a realistického 4-ramenného zavěšení poskytuje optimální výkon pro jakýkoliv terén.

PNEUMATIKY 2.2 BKT MONSTER JAM
BKT je oficiální a exkluzivní výrobce pneumatik značky Monster Jam a její flotily monster trucků. BKT navrhl a vyvinul speciální pneumatiku BKT Monster Jam pro závody monster trucků. Pneumatika BKT v měřítku 1:10 je vyrobena tak, aby vytvářela maximální realistický dojem a zároveň poskytovala i maximální výkon modelu.

Součástí RTR setu je kompletně sestavený model s namontovaným motorem a regulátorem a volantová RC souprava.

  • 100% sestavený model
  • Stejnoměrný motor velikosti 540
  • Voděodolný obousměrný regulátor s brzdou v neutrálu
  • Volantová RC souprava 2,4Ghz s přijímačem ve voděodolném boxu
  • Silné voděodolné 10kg servo s kovovými převody
  • Nastavitelná geometrie

Pro zprovoznění modelu je potřeba pohonná baterie 2S nebo 3S LiPo, případně NiMH, dále nabíječ pohonné baterie a AA baterie do vysílače.

Video

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Tuningové díly