Arrma Outcast 6S BLX 1:8 4WD RTR červená

Super výkonný a silný RC model auta Arrma Outcast 6S BLX v měřítku 1:8 s náhonem na všechna kola 4WD. Podvozek na tuhém 3mm hliníkovém šasi. Výkonný střídavý motor udělí autu rychlost až 96 km/h!. Nov

ARA106042T2

Nové zboží

ARRMA

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Tuningové díly

Doporučené příslušenství

Více informací

ARA106042_31.jpg

Super výkonný a silný RC model auta Arrma Outcast 6S BLX v měřítku 1:8 s náhonem na všechna kola 4WD. Podvozek na tuhém 3 mm hliníkovém šasi. Výkonný střídavý motor udělí autu rychlost až 96 km/h!. Model RC auta je kompletně sestaven, ke zprovoznění potřebujete 4 AA baterie do vysílače a pohonný akumulátor do modelu s adekvátním nabíječem. Nově RC souprava Spektrum STX2 2,4GHz.

ARA106042_1.jpg

Máte chuť si zařádit na Off-road trati se silným autem? Arrma Outcast splní vaše představy. Jízda po zadních kolech, přemety při skocích, agresivní jízda. Vybalíte hotové sestavené auto spolu s vysílačem Spektrum STX2 2,4GHz. Auto má hotovou nabarvenou karosérii a kola mají nalepené pneumatiky. Set neobsahuje baterie, doplníte proto své osvědčené 2ks LiPol baterie min. 5000mAh 35C dvou nebo tří-článkové, aby vešly do prostoru pro baterie 158x48x70mm. Model s náhonem 4WD má moderní kompaktní konstrukci podvozku, kde základní deska je z hliníku tl. 3mm a velmi odolných ocelových a kompozitních materiálů. Pohání jej střídavý motor BLX4074 2050kV a střídavý regulátor BLX185 150A 4-6S.

ARA106042_7.jpg
Hliníkové šasí

Na šasí je nainstalována ochranná vana, která ve zvýšené míře dokáže ochránit elektroniku modelu před prachem a nečistotami. Vysoce pevné popruhy připoutají baterii pevně na svém místě bez ohledu na styl jízdy. Pohon 4WD s náhonem všech kol, je přenášen na ocelové hnací hřídele v přední, zadní a střední části přes diferenciály s kovovými převody.

ARAD81LG_b_dif.jpg
3 kovové diferenciály

RC model auta Outcast je standardně vybaven třemi diferenciály s kovovým převodem aby byla zajištěna spolehlivost a vysoká životnost těchto exponovaných dílů. Snadno přístupné přední a zadní diferenciály vám umožní provádět údržbu během několika minut. Znamená to, že strávíte servisem méně času, abyste mohli mít více času na ježdění.

ARA106042_22.jpg
Pneumatiky dBoots do terénu

Odolné pneumatiky dBoots BACKFLIP s agresivním vzorkem jsou namontovány na tuhých černých nylonových discích, což autu Outcast zajistí rychlou trakci pro okamžitou akceleraci. 17 mm šestihranný unášeč umožňuje použití široké škály kombinací kol a pneumatik i od jiných výrobců.

ARA106042_11.jpg
Hliníkové tlumiče

Olejové hliníkové červeně eloxované tlumiče mají ochranné kryty proti poškození při převrácení vozu. Auto má kvalitní trvanlivé tlumiče s možností nastavení předpětí pružiny. Tlumiče jsou vybaveny prachovkami proti pronikání nečistot k pístu.

ARAD83LG_b_servo.jpg
Voděodolné servo s kovovými převody

Servo řízení ADS-15M s momentem 15kg.cm při 7,4 V je vysoce výkonné servo řízení ve voděodolném* provedení a s kovovými převody. Servo má standardní rozměry 41 x 20 x 38 mm.

ARA106042_29.jpg
Standardně vybaveno hliníkovými díly

Barevně eloxované hliníkové díly se používají všude tam, kde je důležité zajistit tuhost a vysokou pevnost exponovaných součástí.

ARA106042_19.jpg
Snadná údržba

Pro snadnou údržbu je model nyní vybaven snadno přístupným středovým diferenciálem a novým lože motoru. Motoru lze vyjmout po odšroubování dvou šroubů.

ARA106042_16.jpg
Nová středová výztuha

Maximální odolnost a tuhost i při vysoké zátěži nově zajistí středová výztuha z červeně eloxovaného hliníku. Výztuha drží na novém držáku mezi domečkem předního a zadního diferenciálu.

ARA106042_18.jpg
Servo-saver

Servo-saver účinně utlumí nárazy modelu na přední kola a tím ochrání servo řízení. Navíc je hliníkový servo-saver lehký pro snížení váhy a lepší jízdní vlastnosti.

ARA106040_18.jpg
Nové posuvné lože motoru

Lože motoru bylo zcela inovováno. Červeně eloxovaný, hliníkový držák motoru lze díky přesnému výrobě jednoduše nastavit a pevně zafixovat. Posuvný držák tak umožňuje nastavení polohy a motoru uvolněním dvou šroubků, které jsou snadno přístupné z hora. Toto řešení značně zjednodušuje nastavení mezi zubové vůle a změny pastorku.

ARA106040_20.jpg
Inovované náboje kol a kulové čepy

Nově navržené matice nábojů mají integrované o-kroužky, které je udržují na místě. Vylepšení doznaly také kulové čepy s novou horní čepičkou, která zabraňuje vyskočení táhla z čepu a při silném nárazu.

ARA106042_10.jpg
Zadní Wheelie kolečka

Zadní Wheelie kolečka jsou integrované pod zadní křídlo. Tyto kolečka umožňují jízdu po zadních kolech bez převrácení modelu.

ARAD80BS_motor.jpg
Výkonný střídavý motor

Motor Arrma BLX4074 s 2050 ot/min/V je dokonale vyladěn pro použití s regulátorem BLX185. Díky čtyřpólovému provedení má motor velký točivý moment a jemný chod i v nízkých otáčkách. Motor může být napájen až 6-ti články LiPo akumulátorů. Černě eloxovaný hliníkový obal má perfektní vzhled, 4-pólová konfigurace dodává hladký a konzistentní přenos výkonu. Zlacené konektory umožňují rychlé a snadné odstranění vodičů při čištění vašeho auta.

Motor lze osadit aktivním chladičem Castle Creations - objednací číslo CC-011-0004-00.

ARAD80BS_regul.jpg
Voděodolný* regulátor Arrma BLX185

V modelu je nainstalován voděodolný* střídavý regulátor BLX185, který zajišťuje zajišťuje konzistentní řízení výkonu motoru. Napájecí vodiče jsou osazeny spolehlivými konektory, které jsou zapojeny do Y-kabelu (v případě používání jednoho 4 nebo 6-ti článkového akumulátoru, stačí na jeden konektor zapojit zkratovací propojku). Regulátor je osazen ventilátorem, který udržuje přijatelnou teplotu regulátoru při intenzivním ježdění.

Regulátor je kompatibilní se tří, čtyř nebo šesti článkovými LiPo akumulátory. Doporučujeme používat akumulátory o kapacitě alespoň 5000 mAh / 35C.

Samozřejmostí je možnost kalibrace pro jiné typy vysílačů. Na regulátoru lze nastavit pomocí tlačítka těchto 5 základních parametrů.

  1. Typ akumulátorů: NiMH / LiPo.
    Upozornění: U novějších regulátorů nelze změnit nastavení na NiMH.
  2. Omezení akcelerace: v 9 krocích (na kluzkých površích je pro zamezení prokluzu kol lepší používat menší akceleraci)
  3. Omezení síly brzdy: 25%, 37.5% a 50%
  4. Režim: Vpřed/brzda/zpátečka nebo vpřed/brzda
  5. Smysl otáčení motoru: Normální nebo reverzní
SPMSTX200.jpg
Volantová RC souprava Spektrum STX2

RC model auta Arrma je dodáván s dvoukanálovým volantovým vysílačem Spektrum STX200. Pracuje v pásmu 2.4 GHz, na vysílači lze nastavit reverzy, neutrál a omezit výchylky. Dále obsahuje možnost omezení max. rychlosti v krocích 50%, 75% a 100%. Vysílač se napájí 4 AA bateriemi, lze použít alkalické nebo nabíjecí NiMH články.

  • Díky nastavitelným reverzů, neutrálu a koncových bodů výchylek můžete vysílač použít i do jiných modelů. Náhradní přijímač SRX200 se prodává zvlášť.
  • Vysílač obsahuje možnost omezit výkon motoru na 50%, 75% nebo 100%. Volba 50% je ideální pro děti nebo začínající uživatele.
ARA106040_24.jpg
Nové konektory IC5

Nové konektory IC5 mají moderní konstrukci s důrazem na bezpečnost a jednoduchost. Kontakty jsou tvořeny zlacenými kolíky a dutinkami o průměru 5 mm.

Jak již bylo uvedeno, konektory byly navrženy s důrazem na bezpečné a jednoduché používání. Konektory nelze přepólovat, kontakty i pájené spoje jsou překryty plastovým obalem. Konektor IC5 je zpětně kompatibilní s EC5.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

ARA106042_8.jpg

Náhradní díly

Tuningové díly

Doporučené příslušenství