Traxxas Craniac 1:10 RTR

Monster Truck s futuristickou karosérií Craniac, pro zábavnou jízdu s Monster Trucky. Obří kola, velká světlá výška, ultra-tvrdé odpružení, exkluzivní voděodolná elektronika a snadná obsluha. Výkonný

TRA36094-1

Nové zboží

TRAXXAS

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

Monster Truck s futuristickou karosérií Craniac, pro zábavnou jízdu s Monster Trucky. Obří kola, velká světlá výška, ultra-tvrdé odpružení, exkluzivní voděodolná elektronika a snadná obsluha. Výkonný motor Titan 12T, regulátor XL-5, NiMH baterie s ID konektory, 4A DC Peak 12V nabíječ, TQ vysílač 2,4 GHz.

Auto je sestaveno a připraveno k jízdě. Pohání jej výkonný motor Titan® 550 12T, regulátor XL-5 s autodetekcí, rychlost jízdy až 48 km/h! Světlá výška 100 mm vám umožní průjezd každým terénem, pneumatiky byly vyvinuty speciálně pro Monster a imitují skutečné ručně vyřezávané pneumatiky velkých monsterů.

3-kanálový mikro přijímač 2,4 GHz je uložen ve voděodolné schránce. Voděodolný regulátor XL-5 díky technologii EZ-Set® je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn energie na 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, pozlacené konektory, a neuvěřitelně malý odpor, jsou devizou tohoto pohonu.

Elektronický regulátor Traxxas XL 5

Voděodolný elektronický regulátor Traxxas XL-5 se třemi jízdními režimy, podporou moderních vysokokapacitních LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor XL-5 je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, pozlacené konektory a neuvěřitelně malý vnitřní odpor jsou devizou tohoto regulátoru.

Režimy regulátoru XL 5
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.
Výkonný motor Titan 12T

Model auta je osazen modifikovaným stejnosměrným motorem řady 550 Titan se 12 závity na rotoru. Motor má o 30% vyšší výkon než konvenční motory 540. Motor je osazen ventilátorem zajišťující chlazení.

RC souprava Traxxas TQ

Model je řízen dvoukanálovou proporcionální volantovou RC soupravou v pásmu 2.4 GHz - provoz bez rušení. Vysílač je napájen pouze 4 AA články, volitelně můžete použít i nabíjecí NiMH akumulátory.

Na vysílači je otočný knoflík, kterým se trimuje řízení kol (aby model je rovně, pokud je volant ve středové pozici). Indikace stavu baterií ve vysílači je indikována LED diodou. Na vysílači lze nastavit reverz na kanálu plynu a řízení (pokud byste chtěli vysílač použít pro řízení jiných modelů).

Odolné skořepinové šasí má maximální světlou výšku a je vyrobeno z nejkvalitnějších nylonových kompozitů. Pro zkrocení vysokého výkonu motoru Titan 12T je vřazena třecí spojka Revo®-Spec Torque-Control™, která využívá speciální kombinaci materiálů pro rozptýlení tepla při záběru. Auto má nainstalován na motoru pastorek 19z, v balení je i pastorek 23z pro dosažení maximální rychlosti. Auto má nainstalovanou závodní převodovku Magnum 272 s kovovými ozubenými koly a kuličkovými ložisky, která je utěsněna proti vniknutí prachu. Pro maximální životnost a odolnost má diferenciál planetový převod s ozubením z tvrzené oceli pro maximální pevnost při náročné Off-road jízdě. Tento typ diferenciálu nevyžaduje prakticky žádnou údržbu a její konstrukce snadno zvládá záběr při rychlé akceleraci.

Olejové tlumiče Ultra Shocks s dlouhým zdvihem, přilepené pneumatiky, nabarvená karosérie, pohonná baterie a 2 kanálový volantový vysílač TQ 2,4 GHz. Stačí nabít baterii a můžete se jít bavit s novými auty Traxxas.

  • Karosérie Craniac Monster Truck
  • 4 A DC nabíječ
  • Traxxas 7 čl. NiMH baterie s ID konektory
  • 2 kanálový vysílač TQ™ 2.4GHz a 3-kanálový přijímač
  • Voděodolný regulátor XL-5
  • Motor Titan® 12T 550
  • Rychlost až 45 km/hod!
  • Vybaven Traxxas High-Current ID konektory (patentováno)
  • Agresivní karosérie Monster Truck Craniac
  • Pneumatiky Terra Grove s kroužky Bead Lock
Varianty položky
  • Červená
  • Bone

Náhradní díly