Traxxas Summit 1:16 RTR Rock'n Roll

Traxxas Summit TQ RTR v měřítku 1:16, s náhonem 4WD do náročnějšího terénu, jezdí rychlostí až 40 km/h. Efektní LED světla přední a zadní. Vysílač a přijímač TQ™ 2.4GHz. Olejové tlumiče, třecí spojka a diferenciály. Akumulátor a nabíječ s auto-konektore

TRA72054-1-RNR

Nové zboží

TRAXXAS

Prodej skončil

Více informací

Tuningové díly

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

72054-5-1-16-Summit-frontview.jpg

Traxxas Summit 1:16 TQ RTR je sestavený model připravený k jízdě. Je osazen motorem Titan ® 12T 550, který je používán ve větších modelech. Mohutný motor poskytuje téměř neomezený točivý moment pro okamžitou akceleraci. S masivním odpružením, extrémně výkonným motorem a pohonem 4WD, se Summit prožene i nejtěžším terénem. Model je vybaven LED světly, které nejen přidají na atraktivitě, ale poskytnou osvícení trati za šera či ve tmě. V těle modelu jsou integrovaná lože pro dvě baterie.

3785_titan_12T.jpg
Výkonný motor Titan 12T

Model auta je osazen modifikovaným stejnosměrným motorem řady 550 Titan se 12 závity na rotoru. Motor má o 30% vyšší výkon než konvenční motory 540. Motor je osazen ventilátorem zajišťující chlazení.

TRA3024R.jpg
Regulátor XL 2.5 LVD

Stejnosměrný regulátor Traxxas XL 2.5 LVD poskytující dokonalou regulaci plynu je naprosto vodotěsný a vhodný do všech podmínek. Napájení 4 až 8 články NiMH nebo 2 čl. LiPol. U regulátorů lze provést kalibraci, nastavit mód jízdy a u nejnovějších verzí nastavit typ baterií na NiMH nebo LiPol. Detekce nízkého napětí, zabudovaný BEC a tři jízdní režimy.

  • Sport mode: plný výkon vpřed i vzad, brzda.
  • Race mode: plný výkon vpřed a brzda, zpátečka není dostupná pro splnění pravidel některých závodů.
  • Training mode: 50% výkon regulátoru vpřed, 50% výkon vzad, 100% brzda. Tento mód je vhodný pro první seznámení s jízdními vlastnostmi modelu nebo pro děti.
6516-TQ-24GHz.jpg
RC souprava TQ 2.4 GHz

O řízení se stará jednoduchá dvoukanálová RC souprava TRAXXAS TQ 2.4 GHz. RC souprava pracuje v pásmu 2.4 GHz, takže se nemusíte starat o výběr volného kanálu a bát se rušení cizími vysílači. Řízení tak bude vždy spolehlivé. Anténa je integrovaná ve vysílači - nehrozí tak její ulomení při pádu či nárazu vysílače. RC souprava obsahuje trim kanálu řízení, dále umožňuje nastavení reverzu na kanálu plynu a kanálu řízení. Různé chybové a informační stavy jsou indikovány dvoubarevnou LED diodou na vysílači. Programování a párování s přijímačem se provádí pouze jediným tlačítkem. Pro napájení vysílače potřebujete pouze 4 ks AA alkalické baterie, nebo 4 ks AA NiMH akumulátory.

72054-5-1-16-Summit-3qtr-Front.jpg
LED osvětlení

Úžasně osvětlený model Summit se čtyřmi LED diodami na předním nárazníku a dalšími čtyřmi na horní kleci, rozsvítí cestu před sebou. Dvojité červené LED diody v zadním nárazníku a vysoko namontované zadní světla umožňují sledovat jízdu summitu zezadu.

7272_redbead_wheel_canyon_AT.jpg
Pneumatiky Canyon AT

Dokonalou akceleraci v jakémkoliv terénu poskytnou Pneumatiky Canyon AT. Pneumatiky jsou na discích nalepeny, kvalitní pryžová směs pneumatik zajišťuje skvělou přilnavost na všech površích.

72054-5-1-16-Summit-chassis-overhead-lig
Podvozek

Summit je postaven na podvozku osvědčených modelů Revo. Obsahuje speciální systém odpružení, samozřejmostí je plná výbava kuličkovými ložisky, 12 mm šestihrany nábojů kol, olejové stavitelné tlumiče a uzavřené silikonem naplněné diferenciály. Model vás svým výkonem prostě ohromí.

116models_transmission.jpg
Převodovka

Převodovka s přesnými kuličkovými ložisky a vysoce pevnými ozubenými koly. Nastavitelná spojka Vám umožňuje přizpůsobit dodávku energie tak, aby vyhovovala terénu a vašemu stylu jízdy.

Vlastnosti
  • Vysílač TQ ™ 2.4GHz
  • DC 2A NiMH nabíječ s autozástčkou
  • 7.2 V NiMH akumulátor s technologií iD ™
  • Motor Titan ® 12T
  • Voděodolný regulátor XL-2.5
  • Proporcionální řízení vpřed, vzad a brzdění
  • Tři jízdní režimy
  • Světelná sada LED - Včetně koncových světl
  • Uzavřené diferenciály
  • Třecí spojka Torque-Control ™
  • Tlumiče se závitem na těle umožňují rychlé a přesné nastavení a zajišťují plynulé a konzistentní tlumení
  • Integrované lože baterií se vstupními a výstupními chladícími otvory
  • Nalepené pneumatiky Canyon AT ™ s pěnovými vložkami
  • ExoCage karoserie v pestrobarevném provedení s ochrannou vnější klecí
  • Kompletní řada originálních příslušenství Traxxas k dispozici

Tuningové díly

Doporučené příslušenství

Náhradní díly