ECX Micro Ruckus 1:28 RTR modrý

Mikro RC autíčko pro maxi závody v obýváku. Ruckus Monster Truck vás vtáhne do závodního prostředí. K dispozici je vysílač s indikací LED a výměnná baterie LiPol. Pro nabití stačí připojit auto k vysí

ECX00008T1

Nové zboží

ECX

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Mikro autíčko pro maxi závody v obýváku Mikro Ruckus Monster Truck, vás vtáhne do závodního prostředí. K řízení je k dispozici vysílač s indikací LED a výměnná baterie LiPol. Pro nabití stačí připojit auto k vysílači pomocí integrovaného kabelu. Jednoduše a rychle můžete opět jezdit a závodit. Cenově dostupné auto pro každého.

RC model buggy na dálkové ovládání ECX Mikro Ruckus Monster Truck, v měřítku 1:28 s náhonem 2WD je sestaveno a připraveno k jízdě. Samostatná nabíjecí LiPol baterie 1S 200mAh, integrovaný nabíječ ve vysílači, mikro servo řízení, tlumiče. RC souprava 2,4 GHz s tužkovými bateriemi. To vše naleznete v balení.

Výměnná LiPol baterie

Pod krytem na spodní straně šasí je vložena LiPol baterie 1S 200mAh. Stačí pouze zapnout vypínač vedle krytu, poté vypínač vysílače a po chvíli jakmile se rozsvítí zelená LED dioda můžete vyjet na trať.

Odpružené nápravy

Přestože jde o mikro autíčko, má plně funkční odpružení náprav a proporcionální řízení. Tlumiče jsou třecí s pružinami. Náhon na zadní nápravu.

Nabíjejte a jezděte

Nabíjení pohonné LiPol baterie se provádí nabíjecím kabelem, který je integrovaný ve vysílači. Nabíjení indikuje červená LED, po jejím zhasnutí je baterie nabita. Poté ihned odpojte auto od nabíjecího kabelu.

Auto do kapsy

Mikro Buggy ECX Mikro Roost 1:28 se vejde do vaší dlaně. Malou a hbitou buggy si brzy oblíbíte a můžete jej mít kdykoli po ruce, když si budete chtít zajezdit.

Vlastnosti ECX Mikro Ruckus Monster Truck
  • Kompletně připraveno k jízdě - Ready-to-Run
  • Vysílač s integrovaným nabíječem
  • Vyjímatelná baterie 200mAh 1S LiPol
  • Vysílač s trimem řízení
  • Terénní pneumatiky
  • Odpružení náprav tlumiči s pružinami
  • Vše potřebné k jízdě je v balení