s-Idee RC HUMMER H1 1:10 zelená

Profesionální detailní maketa HUMMER H1 4x4 1:10, 2.4 GHz, 16 CH, plně proporcionální, 2 stupňová kovová převodovka, kovový podvozek, bohaté příslušenství, nezávislé odpružení kol,

HGP408Z

Nové zboží

s-Idee Steffen Stabler

Prodej skončil

Více informací

Více informací

NEKOMPROMISNĚ ULTIMÁTNÍ VE VŠECH MYSLYTELNÝCH SMĚRECH, AŤ UŽ JDE O DETAILNÍ DESIGN, JÍZNÍ VLASTNOSTI, POUŽITÉ MATERIÁLY, ČI VÝBAVU. TO JE PŘESNĚ MILITARY HUMMER H1 4x4 V MĚŘÍTKU 1:10 S PLNĚ PROPORCIONÁLNÍM OVLÁDÁNÍM.



MODEL SI VÁS ZÍSKÁ SVOU NESKUTEČNOU DETAILNOSTÍ, VELIKOSTÍ, ROBUSTNOSTÍ, RYCHLOSTÍ, JÍZDNÍMI VLASTNOSTMI, NEBO TŘEBA TAKÉ PŘÍSLUŠENSTVÍM.



PORTÁLOVÉ NÁPRAVY * 4 WD * 2.4 GHz * 16 KANÁLŮ * MAX. RYCHLOST AŽ 30 KM/H * 2 STUPŇOVÁ KOVOVÁ PŘEVODOVKA * KOVOVÉ KARDANY I PODVOZEK * ALU OLEJOVÉ TLUMIČE * GUMOVÉ PNEUMATIKY * UZAMYKATELNÉ DIFERENCIÁLY * RTR



Absolutní nutnost pro každého sběratele posedlého funkčními modely vojenské techniky. Military Hummer H1 4x4 je nekompromisním a ultimátním vozem pro ty nejnáročnější. Až neuvěřitelný smysl pro detail je vidět na každém milimetru tohoto model, ať už se jedná o interiér, kde i sedačky mají gumový měkčený povrch. Nebo exteriér, kde nalezneme otevíratelné všechny dveře, kovové zámky kapoty, kovová zpětná zrcátka, nebo také 2 hydraulické písty držící zadní dveře nákladového prostoru. Jak již název napovídá, model má náhon na všechna kola, tedy 4 WD, pracuje na 2.4 GHz a jeho ovladač má 16 kanálů, kdy jistá část kanálů je volná pro případné doplňky modelu. Podvozek je vyroben ze speciální slitiny hliníku s kvalitním lakováním odolném proti vodě a má portálové nápravy, které dodávají vozu dostačující světlou výšku na zdolání jakékoliv překážky. Samozřejmostí jsou kovové kardany, hliníkové olejové tlumiče s nezávislým zavěšením, zapouzdřená 2 stupňová převodovka schopná vyvinout rychlost až 30 km/h a kvalitní gumové pneumatiky. Nesmírnou výhodou do brutálního terénu je možnost mechanicky uzamykatelných diferenciálů pomocí čepů. Detailně zpracovaná karoserie je vyrobena z pevnostního ABS plastu, který toho snese opravdu hodně. V bohatém příslušenství najdete vše potřebné pro provoz, včetně sady nářadí, a přídavného střešního kulometu, který lze po instalaci otáčet o 360°. Pomyslná třešnička na dortu je v podobě odmontovatelné střechy. Jak jsme již naznačili na počátku, tento model ocení hlavně vyznavači vojenské techniky, ale také každý, kdo chce nekompromisní model na terénní ježdění.



Technické specifikace:
Pohon 4WD
Max. rychlost až 30 km/h
Plně proporcionální ovládání
2stupňová kovová převodovka
Kovové kardany
Celoodpružení s olejovými tlumiči
Podvozek ze slitiny hliníku
Mechanicky uzamykatelné diferenciály pomocí čepů
Portálové nápravy
Gumové pneumatiky 22x38x55 R100
Profi ovladač 2.4 GHz, 16 kanálů
Dosah až 100 metrů
Akumulátor Li-Pol 7,4V / 4500 mAh
Doba provozu až 30 minut
Doba nabíjení cca 4 hodiny
Měřítko 1:10
Délka 472 mm
Šířka 227 mm
Výška 190 mm
Hmotnost cca 5 kg



Obsah balení:
Military Hummer H1 4x4 1:10
Vysílač 2.4 GHz, 16 kanálů
Akumulátor Li-Pol 7,4V / 4500 mAh
Samolepky
Sada nářadí
Vrchní kulomet
USB kabel
Nabíječ
Klíčenka pro zavěšení ovladače
Manuál



Model je vhodný pro děti od 14 let. Pro zprovoznění budete potřebovat 6X AA baterii do ovladače.
Pro náhradní díly navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.