RC Dron DM005 RTF s HD kamerou

23097397

Nové zboží

DM

Prodej skončil

Více informací

Více informací

DM005 patří rozměrově mezi střední modely a jeho ovládání je velmi snadné a intuitivní. Díky zabudovanému šestiosému gyroskopu (six-axis gyro). Je možné létat nejen v místnosti, ale díky frekvenci 2,4 GHz, která zaručuje dosah signálu zhruba 100 až 150 metrů, je možné létat i venku (zvládá i mírný vítr). DM005 je díky elegantně řešené ochraně vrtulí strojem velmi odolným a vhodným i pro začátečníky.

Jeho velkým plusem je kvalitní HD kamera (2 Mpx) schopna natáčet video a zaznamenávat fotografie během letu. Jedná se o čtyř kanálový model, což znamená, že je možno s ním tedy létat nejen dopředu, dozadu a otáčet kolem své osy, ale také létat do boku. Nechybí ani možnost otočky ve vzduchu o 360° (tzv. flip).
Model je odolnější vůči případným nehodám, neboť jeho konstrukce je velmi odolná.

Vrtule jsou vyrobeny z pružného plastu, a pokud se poškodí, balení obsahuje náhradní sadu. Baterie dronu se nabíjí přes USB kabel. Mezi hlavní přednosti patří kvalitní HD kamera s rozlišením 2 Mpx, elegantní a účinná ochrana vrtulí, šestiosé gyro pro výbornou stabilitu letu loping / akrobatický přemet o 360°, odolná konstrukce, režim 4 volitelných rychlostí letu, záznam videa (cca 60 min) a fotografií, světelná LED navigace. Vidíte, že tento dron v sobě skrývá opravdu mnoho vychytávek a prvků, díky kterým si ho zamilujete.

Technická specifikace:
Rozměry modelu: 310 mm x 310 mm x 80 mm
Průměr rotorů: 140 mm
Počet kanálů: 4 Baterie modelu: Li-Po 3,7V 550 mAh, lze dokoupit baterie s vetší kapacitou 650mAh
Dobíjecí adaptér: USB kabel
Doba nabíjení: 60 až 90 min.
Doba letu: cca 10 min.
Frekvence ovládání: 2,4 GHz
Dosah ovládání: cca 100 metrů
Baterie ovládání: 4x AA nejsou součástí balení
Kamera: 2 Mpx

Obsah balení:
RC model dronu DM005
RC souprava 2,4 GHz s displejem
Dobíjecí baterie modelu USB dobíjecí kabel
Sada 4 náhradních vrtulí
Šroubováček
Paměťová micro SD karta 4GB
USB čtečka paměťových karet