Syma X11C 4 kvadrokoptéra RTF
Prodej skončil
Zobrazit větší

Syma X11C 4 kvadrokoptéra RTF

Micro kvadrokoptéra s 65mm rotory a miniaturní HD kamerou pro klidné i akrobatické poletování převážně v místnostech a pro pořizování foto/video snímků doma i venku.

SY11C

Nové zboží

SYMA

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Micro kvadrokoptéra disponující vynikajícími letovými vlastnostmi je konstruovaná pro klidné převážně v místnostech a halách, nebo za bezvětrného počasí i venku a pro natáčení video snímků a pořizování fotografií. Díky 6-osému gyroskopu je model velmi stabilní a umožňuje tak pořízení záznamů ve vysoké kvalitě.
Konstrukce z kvalitního pružného plastu chrání všechny části modelu proti poškození. Konstrukce modelu zajišťuje stabilitu při vzletu i přistání a ochranné oblouky vrtulí zabrání jejich poškození při nechtěném pádu nebo kontaktu s překážkou.

Díky kvalitní řídící jednotce je tento model velmi stabilní, což je podmínka pro pořizování kvalitních video záznamů a fotografií. Zároveň lze pomocí přepínače přepínat mezi jednoduchými a dvojitými výchylkami a nastavit tak chování modelu podle zkušeností pilota (začátečník/expert). Červené a modré LED diody na modelu pomáhají při orientaci a směru pohybu.

Automatická funkce 3D FLIP přináší dodatečnou zábavu. Pouhým stiskem jednoho tlačítka provede model dokonalý přemet.

HD kamera disponuje rozlišením videa 720 x 1280 pixelů s 30 snímky/sekundu a rozlišení 3,5 MPx pro fotografie . Videa ve formátu AVI a fotky ve formátu JPEG jsou ukládány na Micro SD kartu, která je součástí balení.  
  
Pohonná Li-Po baterie 3,7V 200 mAh 1S se nabíjí přiloženým USB nabíječem, doba nabití akumulátoru je cca 30 minut a doba letu je okolo 6 minut.

Vysílač 2,4GHz je dodáván v módu 2 s možností přepnutí na mód 4. Na čelní straně jsou umístěny ovladače pro funkci dvojité výchylky a automatický přemet. Maximální dosah ovládání modelu je 50 - 70 metrů.

Obsah balení:

  • Kvadrokoptéra Syma
  • Vysílač 2,4GHz
  • HD kamera
  • 8x vrtule
  • Li-Pol akumulátor 3,7V/200mAh
  • USB nabíječ pohonného akumulátoru
  • Micro SD karta 4Gb
  • Čtečka Micro SD karty
Délka [mm]152
Šířka [mm]152
Výška [mm]37
Hmotnost [g]37
Velikost vrtule [mm]65
Stavební náročnostS0
Náročnost pilotážeP0