Globber - Kolobežka NL205 Deluxe Vintage modrá

Globber - Koloběžka NL 205 Deluxe pro děti od 8 let, teenagery i dospělé s nosností až 100kg. Skládací systém, odpružené přední kolo, ruční brzda (zadní). PU kola 205 mm jsou osazena kuličkovými ložisky ABEC 7.

GL-685-100

Nové zboží

Globber

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací


Obsah balení


Balení obsahuje koloběžku, 2x imbus 5 mm, 1x imbus 4 mm. Vícejazyčný návod vč. českého.


Charakteristika


Globber - Koloběžka NL 205 Deluxe pro děti od 8 let, teenagery i dospělé s nosností až 100kg. Skládací systém, skládací řídítka, odpružené přední kolo, ruční brzda na řídítkách (zadní). PU kola 205 mm jsou osazena kuličkovými ložisky ABEC 7. Elegantní retro vintage vzhled.




nl205_banner.jpg


Výhody koloběžek pro dospělé, jako jsou velká kola, jsou nyní i pro děti od 8 let. Koloběžka má praktický systém složení, díky kterému koloběžku snadno přenesete, převezete, či uložíte. Odpružené přední kolo poskytne komfortní jízdu v členitém městském prostředí i při výletech mimo město. Díky její všestrannosti, vhodnosti pro širokou věkovou škálu, je koloběžka NL 205 vhodným společníkem na dlouhé roky.







Značka Globber

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "ISPO Awards".
V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.




About-Globber_1.jpg



onenl25_odolnost.jpg
Odolná konstrukce

Všechny koloběžky NL mají pevný rám který je testován na nosnost 100 kg, odolné a ergonomické rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To vše proto, aby koloběžka zvládla dlouhodobé používání.





nl205_sklad.jpg
Jednoduše skladná

Koloběžka je vybavena skládacím systémem. Zmáčknutím aretačního tlačítka se odjistí pojistka a řídítka můžete snadno složit až k desce. Koloběžka se tak dostane do velmi kompaktního tvaru, složenou ji můžete snadno přenášet, nebo vést za sebou.





nl205_suspension.jpg
Odpružené přední kolo

Pohodlnou jízdu i přes nerovnosti zajistí odpružení předního kola, které je integrováno těsně nad kolem. Systém odpružení je překrytý manžetou, takže nepůsobí rušivě a dovnitř se nedostanou nečistoty.





nl205_vel_kol.jpg
Velká kola

Velká kola o průměru 205 mm, zajistí komfortní jízdu a bezpečné přejetí příčných nerovností.





nl205_nas_rid_3.jpg
Nastavitelná řídítka (skládací)

Výškově nastavitelná hliníková řídítka ve třech polohách, umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a individuálních potřeb. K zajištění řídítek slouží aretační páčka. Řídítka lze rovněž jednoduše vycvaknout z držáku pro kompaktní složení.





nl205_loz_kol.jpg
Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 7, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 7 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.





nl205_brzda_rucni.jpg
Zadní brzda - kombinovaná

Brzdění je kombinované, využívat můžete zadní ruční brzdu na řídítkách, nebo klasický nášlap. V případě potřeby můžete využít obě varianty pro maximální účinek. Zadní brzda je vyztužena ocelovým pásem, proto je efektivní a bezpečná. Perforace na svrchní straně zajistí, že Vám noha nesklouzne ani v mokrých podmínkách.





nl205_stoj_deluxe.jpg
Praktický stojánek

Pro zaparkování koloběžky slouží praktický stojánek, který je umístěn z boku na nášlapné desce




Vlastnosti koloběžky


  • Zakřivené hliníkové řídítka (skládací) s TPR rukojeťmi
  • Ložiska kol z tvrzené ocele, ABEC 7
  • Odolná PU kola
  • Skládací
  • Odpružené přední kolo
  • Max. nosnost 100 kg
  • Průměr kol 205 mm
  • Zadní ruční brzda na řídítkách
  • Pro děti od 8 let, teenagery a dospělé
  • Nastavitelná výška řídítek 98, 103 a 108 cm
  • Doporučená výška postavy: 120 - 200 cm

Doporučujeme koupit



primo_prisl.jpg
Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost a vybavte se ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.


Doporučené příslušenství