FX RC letadlo BOEING B-17 Flying Fortress

Maketové letadlo BEOING B-17 Flying Fortress, 2,4 GHz, 2 kanály, vyrobeno z EPP, vynikající letové vlastnosti, vhodné pro začítečníky, RTF

FX817

Nové zboží

FX

Prodej skončil

Více informací

Více informací

MODEL LEGENDÁRNÍHO BOMBARDÉRU BOEING B-17 FLYING FORTRESS Z LEHKÉHO, ALE TÉMĚŘ NEZNIČITELNÉHO MATERIÁLU EPP JE SKVĚLOU VOLBOU PRO ZAČÍNAJÍCÍ I POKROČILÉ PILOTY.



2 MOTORY * 2,4 GHz * 2 KANÁLY * MATERIÁL EPP * NÍZKÁ HMOTNOST * VYNIKAJÍCÍ LETOVÉ VLASTNOSTI * RTF



Boeing B-17 Flying Fortress (létající pevnost) byl americký čtyřmotorový dálkový bombardovací letoun vyvinutý ve 30. letech pro Armádní letecký sbor Spojených států amerických (USAAC). Firma Boeing vstoupila do soutěže o zakázku vedle firem Douglas a Martin na stavbu 200 bombardérů s prototypem Model 299/XB-17. Překonal oba konkurenty a také překročil výkonnostní požadavky leteckého sboru, jenže kvůli havárii prototypu Boeing o kontrakt přišel ve prospěch letounu Douglas B-18 Bolo. Nicméně letecké sbory objednaly dalších 13 letounů B-17 pro další zkoušky. Od svého uvedení do služby v roce 1938 se B-17 Flying Fortress postupně vyvinul prostřednictvím četných konstrukčních vylepšeních do mnoha variant a za čtyřmotorovým víceúčelovým B-24 a dvoumotorovým Ju 88 se stal třetím nejprodukovanějším bombardérem všech dob.
Tento model je dokonalým letadlem pro začátečníky i pokročilé uživatele a pro všechny ambiciózní hobby piloty, kteří rádi experimentují s vícemotorovými stroji. Je charakterizován velmi dobrými letovými vlastnostmi a robustní a osvědčenou technologií téměř nezničitelného materiálu EPP. K dispozici je také moderní dálkové ovládání 2,4 GHz a baterie Li-Po včetně nabíječky.



Technické specifikace:
Již nainstalované 2 výkonné motory
Ovladač 2,4 GHz, 2 kanály
Dosah ovládání až 150 metrů
Akumulátor Li-Po 3,7V / 450 mAh
Doba letu je až 20 minut
Doba nabíjení cca 60 minut
Materiál EPP
Délka 465 mm
Rozpětí křídel 360 mm
Výška 85 mm
Hmotnost 55 g



Obsah balení:
Letadlo BOEING B-17 Flying Fortress z materiálu EPP
Ovládání 2,4 GHz, 2 kanály
Akumulátor Li-Po 3,7V / 450 mAh
Nabíječ USB
Manuál



Model je vhodný pro děti od 14 let. Pro zprovoznění budete potřebovat 3x AA baterie do vysílače.
Pro náhradní díly navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.