Prodej skončil
Zobrazit větší

Humbrol Liquid Poly AE2500 - tekuté lepidlo na plasty 28ml láhev

Tekuté lepidlo na bázi rozpouštědla vhodné pouze pro plastové modely

31-AE2500

Nové zboží

Humbrol

Prodej skončil

Více informací

Více informací

K čemu je Poly Liquid dobrý?
Jedná se o lepidlo na bázi rozpouštědla, které je vhodné výhradně pro lepení modelů.

Podkladová vrstva
Běžné plasty používané při výrobě modelů včetně polystyrenu a ABS. Tento výrobek při aplikaci na požadovaný povrch plast roztaví a „svaří“ obě lepené části dohromady, čímž vznikne velmi pevné spojení.

Krytí
Závisí na tloušťce nanášené vrstvy.

Použití
Nanášejte přímo na plastový povrch modelu. Pro nanášení malého množství lepidla na drobné části a detaily může být užitečné i párátko nebo špejle.

Doba schnutí
Povrch zasychá po 10-20 minutách. Zcela suché je lepidlo za 1 hodinu. Doba schnutí se však může lišit podle okolní teploty a vlhkosti.

Jak Poly Cement odstranit
Pokud není lepidlo zcela zaschnuté, lze ho znovu rozpustit pomocí Liquid Poly či větším množstvím Poly Cement. Jakmile však zcela zaschne, je tato vrstva trvalá.

Bezpečnostní upozornění
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování par. PŘI VDECHNUTÍ: Přeneste osobu na čerstvý vzduch a ponechte ji v poloze usnadňující dýchání. Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Tento výrobek není hračka!