Lightcraft stolní lampa Slim Line LED s lupou

Lightcraft stolní lampa Slim Line LED s lupou a kloubovými robustními rameny vám pomůže při detailní práci, když potřebujete mít volné ruce. Má příkon 13 W, 48 LED s barevnou teplotou 6300 K. Kvalitní skleněná čočka 125 mm, 3 dioptrie, ideální pro modelářství,

SH-LC8076LED/EUK

Nové zboží

Shesto

Prodej skončil

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací

Lightcraft stolní lampa Slim Line LED s lupou a kloubovými robusními rameny vám pomůže při detailní práci, když potřebujete mít volné ruce. Má příkon 14,5W, 48 LED se svítivostí 6300 K a nízkými emisemi tepla. Kvalitní skleněná čočka 125 mm, 3 dioptrie, ideální pro modelářství, řemesla, apod. Poutá se třmenem ke stolu.

litecraft.jpg
Lightcraft

Skvělou nabídku zvětšovacích skel s LED osvětlením, nabízí v širokém sortimentu Lightcraft. Lupy malé do ruky, stolní pro pohodlnou práci nebo lupy s čelenkou na hlavu, které šetří vaše oči. Bílá barva LED osvětlení nabízí srovnání s denním světlem a umožní přesné zobrazení barevať ve dne nebo v noci. Šetří energii a má nízké emise tepla, což znamená že můžete pracovat déle a pohodlně. Nová LED lampa vám poskytne hodiny přirozeného energeticky účinného světla.

Doporučeno pro modely