Polistil Autodráha 1:43 Sorpasso

Polistil Autodráha v měřítku 1:43 Sorpasso virtual race s visutým obloukem na pilotech, počítadlem kol a zvýšenou zatáčkou. Délka trati je 5,47m, rozměr autodráhy 149x120cm. V balení jsou 2 auta F1. N

PO-96057

Nové zboží

Polistil

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

Polistil Autodráha v měřítku 1:43 Sorpasso virtual race s visutým obloukem na pilotech, počítadlem kol a zvýšenou zatáčkou. Délka trati je 5,47m, rozměr autodráhy 149x120cm. V balení jsou 2 auta F1.

Novinkou je nová funkce autodráhy, jízda jednoho jezdce proti virtuálnímu jezdci. Pokud nemáte k dispizici partnera k ježdění, zvolte funkci Virtual Race a můžete závodit proti neviditelnému jezdci. Další úroveň zábavy.

Uživatelsky jednoduchá autodráha pro malé i velké. Podle obrázku v manálu sestavíte díly autodráhy a připojíte síťový zdroj. Zapnete vypínač na přípojné rovince a už můžete odstartovat. Každý ovladač řídí jedno autíčko na jedné dráze.

Součástí autodráhy je mechanické počítadlo kol, takže závod bude mít naprosto regulérní průběh a každý závodník si na konci závodu odečte počet ujetých kol. Počítadlo počítá až 50 kol.

Doporučené příslušenství

Náhradní díly