KIADE Riva Aquarama Special 1:35

Neplovoucí model KIADE Riva Aquarama Special v měřítku 1:35 z roku 1972. Klenot od firmy Kiade s výhradní licencí Riva. Hotový model je postaven z mahagonu přesně jako skutečná loď s přesným kováním (

KR-25512

Nové zboží

Kiade

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Neplovoucí model KIADE Riva Aquarama v měřítku 1:10 z roku 1972. Klenot od firmy Kiade s výhradní licencí Riva. Hotový model je postaven z mahagonu přesně jako skutečná loď s přesným kováním (chromovaná mosaz), čalouněná sedadla, dokonale hladký trup v zrcadlovém lesku (5 vrstev laku).

Luxusní provedení makety skutečné lodi, neuvěřitelně detailní zpracování do nejmenších podrobností. Věrná přístrojová deska s volantem a detailním kokpitem¨, větrný štítek s kovovým kováním a stěračem, reflektor, světla, řada drobných kování, perfektní zpracování dřevěných částí trupu. K dosažení dokonale hladkého trupu a paluby se nanese 5 vrstev laku, se stále jemnějšími fázemi broušení. Závěrečná fáze spočívá v aplikaci několika vrstev lesklého laku, které mají pro tyto čluny charakter "zrcadlového efektu".

Loď Riva Aquarama Special byla stavěna v letech 1972 až 1987 v počtu 278 kusů. Byla vybaven advěma motory Rolls Royce o výkonu 350 koní a představovala tak symbol luxusu a eleganci ve světě lodí.