Spektrum motor střídavý Firma 3658 2100ot/V Crawler, reg. Firma 60A

Střídavé combo pro RC modely aut, Firma Sensored Crawler Power System 1:10 Smart, je určeno pro crawlery a expediční auta. Obsahuje senzorový střídavý motor 2100kv a senzorový střídavý regulátor Firma 60A a má integrovanou technologii SMART pro t

SPMXSEMC08

Nové zboží

Spektrum

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
7 209 Kč 6 815 Kč
Cena bez DPH
5 632 Kč

-394 Kč

B B

Více informací

Doporučeno pro modely

Náhradní díly

Doporučené příslušenství

Více informací

Obsah balení

V balení je Firma Sensored Crawler Power System 1:10 Smart, který obsahuje střídavý motor Firma 2100Kv Brushless Sensored Crawler a střídavý regulátor Firma 60A Sensored BL Smart Crawler. V balení je vícejazyčný manuál v angličtině, němčině francouzštině a italštině a návod v češtině.

Charakteristika

Střídavé combo pro RC modely aut, Firma Sensored Crawler Power System 1:10 Smart, je určeno pro crawlery a expediční auta. Obsahuje senzorový střídavý motor 2100kv a senzorový střídavý regulátor Firma 60A a má integrovanou technologii SMART pro telemetrii.

SMART_TECH_a001.jpg

Chcete si vyměnit ve svém modelu expedičního auta nebo v crawleru váš stejnosměrný motor s regulátorem za střídavé combo a neřešit dále bolesti stejnosměrných motorů? Speciální combo Spektrum obsahuje střídavý motor Firma 2100Kv se 4-pólovým a 8-magnetovým rotorem, CNC hliníkovým pouzdrem, kvalitní výstupní hřídelí z legované oceli 3,175mm a přesnými ložisky pro vysokou životnost. 4mm pozlacené konektory. Spektrum Smart regulátor Firma 60A 2S-3S LiPol s integrovaným chladičem s větrákem, nabízí dokonalý přehled o stavu vaší pohonné jednotky. K dispozici máte prostřednictvím telemetrie v reálném čase k dispozici otáčky, teplotu, napětí baterie a kapacitu. A to bez dalších senzorů!

Vlastnosti
  • Telemetrie SMART je k dispozici
  • Profi senzorový motor Firma 2100Kv
  • Rychlý a výkonný 32bitový procesor ARM M4
  • Programování pomocí programovacího boxu, USB nebo vysílačem
  • Nadproudová ochrana
  • Automatické odpojení při nízkém napětí LiPol
  • Tepelná ochrana
  • Bezpečnostní ochrana
  • Kompaktní pro snadnou instalaci
  • Připraveno k instalaci - žádné pájení
  • Voděodolná konstrukce*
  • Voděodolný vodič snímače se zajišťovací zátkou a těsněním
  • Hliníkový chladič pro vysokou účinnost
  • Obsahuje chladicí ventilátor
  • Nastavitelný výkonný BEC (6V nebo 7,4V)
  • Aktualizace firmwaru pomocí programovacího boxu Smart
  • Vysoce tepelně odolné konektory IC™, kompatibilní s konektory EC™
SPMXSEMC08_b01.jpg
Pokročilý systém řízení otáček regulátorem

Systém Spektrum Firma Smart Crawler je vybaven vysoce přesným magnetickým kodérem a snímačem polohy rotoru motoru, který poskytuje vynikající pocit kontroly při jízdě jakoukoli rychlostí a v jakémkoli sklonu tratě. Perfektně se hodí pro jízdu v terénu, lezení po skalách či závodech crawlerů. Tento pokrok v řízení motoru senzory umožňuje regulátoru přizpůsobit otáčky motoru poloze plynové páky s bezkonkurenční přesností.

SPMXSEMC08_b02.jpg
Obsažen střídavý motor Spektrum Sensored Crawler

V setu je obsažen senzorový střídavý motor Spektrum 2100KV 540L, který je určen pro pohon výkonných RC modelů aut typu crawler a expediční auta v měřítku1:10. Hřídel o průměru 3,175 mm je vyrobena z tvrzené oceli a díky voděodolnému konektoru senzoru je tento motor skvělou volbou pro pohon vašeho stroje.

SPMXSEMC08_b03.jpg
Inteligentní řízení rychlosti a momentu

Střídavý motor Spektrum Firma Smart Crawler je regulátorem řízen a kontrolován v uzavřené smyčce, která udržuje výkon a úroveň točivého momentu a otáček ve stejné hladině a to i při změně jízdních podmínek do kopce či z kopce.

SPMXSEMC08_b04.jpg
Maximální výkon při nízké spotřebě energie

Při jízdě s pohonem komba Firma Smart Crawler je využíván pouze výkon, který je potřeba a který odpovídá dané úrovni plynu a přitom se odebírá efektivnější množství proudu s extrémně dlouhou životností baterie, ve srovnání s podobnými systémy bez senzorů.

SPMXSEMC08_b05.jpg
Možnosti nastavení efektivní brzdy

Spektrum Firma Smart Crawler System má možnost nastavení síly brzdy, což umožňuje odborné vyladění síly brzd v závislosti na hmotnosti auta. Díky inteligentnímu systému Spektrum Firma, který umožňuje nastavení až 200% tahu, může vaše RC auto zůstat zaparkované i na strmém svahu.

SPMXSEMC08_b06.jpg
Úroveň voděodolnosti regulátoru

Střídavý regulátor Firma 60A Sensored Smart Crawler může pracovat v jakémkoli terénu za téměř jakýchkoli podmínek. Díky konstrukčním úpravám je elektronika chráněna před účinky prachu, štěrku, sněhu a vodě. Elektronikat je kompletně zalita ve speciální zalévací hmotně, která brání vstupu vlhkosti či nečistot do elektroniky. Regulátor se nastavuje tlačítky, která jsou pod pryžovým krytem.

SPMXSEMC08_b07.jpg
Přenos dat po jednom vodiči

Úžasnou inovací je velmi jednoduché zapojení, přenos dat ze Smart baterie a motoru Firma do regulátoru je prostřednictvím jednoho datového vodiče, který je součástí IC konektoru. Do přijímače jsou data přenášena přes protokol SRXL2. Regulátory Spektrum Firma jsou samozřejmě zpětně kompatibilní i s klasickým PWM signálem, takže můžete regulátor provozovat i na klasickém PWM výstupu, avšak bez přenosu telemetrických dat.

SPMXSEMC08_b08.jpg
Telemetrická data LiPol akumulátoru SMART

Pokud použijete LiPol baterii Spektrum Smart, regulátor automatiky načítá veškerá data z baterie. Na displeji vysílače Spektrum se vám zobrazí užitečné informace, jako je počet cyklů, zbývající kapacita baterie, napětí jednotlivých článků.

SPMXSEMC08_b09.jpg
Programování pomocí programátoru Spektrum Smart

K úpravě parametrů regulátorů Smart Avian a Smart Firma, je určen Spektrum Smart programátor. Zkontrolovat, nastavit a uložit je možné typ modelu, typ brzdy, účinnost brzdy, detekce napětí, počet článků LiPol, vypínací napětí, napětí BEC, náběh otáček motoru, časování, reverz motoru, volnoběh a tovární nastavení.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Doporučeno pro modely

Náhradní díly

Doporučené příslušenství