XERUN 4268 SD, 2200Kv - G2 - černý

Střídavý XERUN 4268 SD motor, použití pro 1/8th Buggy/Touring Cars/SCTs

HW30401903

Nové zboží

HOBBYWING

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Vysoký točivý moment
4-pólové provedení dává motoru velké množství točivého momentu a velmi stabilní výkon na hnacího ústrojí, takže jeho odezva při požadavku na zrychlení je okamžitá.

Vysoká účinnost
Technologie "regulace teploty" od Hobbywing byla navržena pro ochranu motoru před tepelným poškozením. Snížení tepla také znamená, že je motor více efektivnější a že jeho výstupní výkon není nižší než 90%. V praxi to znamená, že motor s 1000W zaručuje až 900W výkonu.

Nová, vylepšená konstrukce
Kryt motoru je vyroben z tvrdého eloxovaného hliníku a jeho vinutí je z absolutně čisté mědi bez kyslíku s dvojitou izolací. Pokročilá konstrukce rotoru s použitím magnetů ze vzácných kovů je uzpůsobena pro vysoké teploty, výstupní hřídel z vysoce kvalitní leštěné legované oceli a importovaná ložiska, které jsou implementována do vysoce precizní kovové klece zaručují vysokou pevnost, prakticky nulové tření, vynikající výkon a vysoká životnost celého motoru.

Kompatibilní (s EZRUN MAX8 ESC)
Při spárování tohoto motoru s ESC Hobbywing EZRun MAX8 (150A) je zaručena výborná komunikace, která dává velký točivý momentem a navíc velmi hladký a lineární výkon po celou dobu jízdy.

Velké pole působnosti
Tento motor může být použit jako tuningové řešení pro všechny populární 1/8th od Traxxas, HPI nebo Thunder Tiger, nebo buggy.

Průměr [mm]42
Délka [mm]68
Hmotnost [g]325
Průměr nosného rotoru [mm]5 - 18
Otáčky na Volt [ot./min/V]2200
Výkon motoru [W]280
Proud naprázdno [A]4.2
Max. špičkový proud [A]120
Vnitřní odpor [mOhm]5.7
LiXX článků2 - 4
Časování [°]0