Yuneec Typhoon H Advance, Wizard

Profesionální dron Yuneec Typhoon H pro natáčení profesionálních videí. Ovladač ST16 se 7" displejem, 360° gimbal s kamerou CGO3+ 4K a 12Mpx foto, 6-rotorové uspořádání, zatahovací podvozek,dálkový ov

YUNTYHBEU-W

Nové zboží

YUNEEC

Prodej skončil

Více informací

Více informací

typhon2.png
typhon2.png

Profesionální dron Yuneec Typhoon H pro natáčení videí a vytváření fotografií. Ovladač ST16 s dotykovým 7" displejem, 360° gimbal s kamerou CGO3+ v rozlišení 4K a 12Mpx foto. Šestirotorové uspořádání pro maximální bezpečnost provozu a vysokou stabilitu ve větru. Díky zatahovacímu podvozku můžete vytvářet plnohodnotná videa bez toho aby byl podvozek v záběru. Pro řízení nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti, takže jej zvládne i začátečník.

bat1.jpg
Pohonná baterie

Model je dodáván s pohonným LiPol akumulátorem 14,8V 5400mAh, který dodá energii modelu na 22 minut letu. Obraz a letové informace (poloha, výška, napětí akumulátoru, ...) jsou bezdrátově přenášeny zpět do vysílače ST16

gearup.jpg
Sklopný podvozek pro neomezené záběry

Nový 360° gimbal nemá nijak omezeno otáčení. Výhledu nebrání ani podvozek, který se po vzletu zatáhne, takže neruší při pořizování úchvatného 4K videa nebo 12 megapixelových fotografií. Díky šesti letovým režimům může natočit záběry v profesionální kvalitě i začátečník bez předchozích zkušeností.

realsense.jpg
Anti-kolizní systém

Novinou u Yuneecu Typhoon H je antikolizní systém. U této verze je antikolizní systém zajištěn dvěma ultrazvukovými senzory, umístěnými v přední části modelu. Pokud ultrazvukové senzory detekují překážku, Typhhon H se před ní zastaví. K dispozici bude i verze Typhhon H s anti-kolizním systémem RealSense™ od Intelu, který společně s firmou Yuneec pracoval na vývoji tohoto skvělého dronu. Bude k dispozici i konverzní sada s jednotkou Intel RealSense™ do této verze.

typhon4.jpg
Šestirotorové uspořádání pro maximální spolehlivost a odolnost vůči větru

Díky šestirotorovému uspořádání je zajištěna maximální bezpečnost provozu. Při selhání kterékoli vrtule, motoru či regulátoru nedojde k "neřízenému" pádu, ale Typhoon H bude nadále pokračovat bezpečně v letu a můžete s ním v klidu přistát. Navíc je vicerotorové uspořádání stabilnější ve větrném počasí.

typhon3.jpg
Sklopná ramena pro jednoduchý transport

Díky sklopným ramenům a nového systému upevnění vrtulí je Typhhon H zabírá při přepravě málo místa a vejde se do přepravního batohu, který se dodává jako volitelné příslušenství.

yunecst16.jpg
Ovladač ST16 - vše v jednom

Yuneec preferuje maximální jednoduchost pro uživatele. Proto je dron dodáván s ovladačem ST16, který obsahuje vše, co k řízení modelu a vytváření videa a fotografií potřebujete. Nepotřebujete tak žádná další zařízení. Ovladač ST16 má velký 7" dotykový displej, na kterém si můžete nastavovat vše potřebné, včetně sledování právě natáčeného videa v reálném čase.

Letové režimy Typhoon H
  1. Natoč mě (Orbit Me) - Typhoon H letí po kruhové dráze kolem Vás a udržuje kameru natočenou tak, že jste v centru zorného pole..
  2. Bod zájmu (Point of Interest) - Vyberte objekt Vašeho zájmu a Typhoon H daný objekt obkrouží a bod zájmu je v centru zorného pole kamery.
  3. Cesta (Journey) - Typhoon H poletí od Vás a bude stoupat až do vzdálenosti 50 m a poté pořídí perfektní letecké selfie.
  4. Plánování cesty (Courve Cable Cam) - Jednoduše naprogramujte neviditelnou virtuální cestu pro Váš Typhoon H. Ten poté postupně proletí přednastavené souřadnice a Vy se budete přitom moci plně věnovat řízení kamery.
  5. Následuj mě / Sleduj mě (Follow Me / Watch Me) - Funkce Follow Me řídí Typhoon H souhlasně s Vaším pohybem. Funkce Watch Me navíc ještě sděluje Typhoonu H, že kamera má být namířena na Vás.
  6. Dynamický návrat domů (Dynamic Return to Home) - Jednoduše přepněte do režimu Home a Typhoon H se vrátí a přistane 8 metrů od Vás.
Vlastnosti dronu Yunnec Typhoon H
  • 6-ti rotorová konstrukce pro maximální spolehlivost letu - v případě selhání jednoho motoru nedojde k neřízenému pádu
  • Dlouhá doba letu 22 minut
  • 360° gimbal s neomezeným otáčením
  • Kamera CGO3+ pořídí 4K video a fotografie o rozlišení 12 megapixelů
  • 6 letových režimů
  • Vysílač ST16 se systémem Android s velkým 7-palcovým integrovaným displejem
  • Každé rotorové rameno lze rychle sklopit pro snadnou a kompaktní přepravu
  • Originální design přepravního batohu (jako volitelné příslušenství)
  • Uhlíková konstrukce značně snižuje hmotnost a zároveň zvyšuje pevnost
  • Ultrazvukové senzory se pomáhá vyhnout překážkám
  • Failsafe systém zajistí bezpečné přistání pokud by došlo k selhání motoru
  • Kamera CGO3+ nahrává i zvukovou stopu, kterou můžete použít pro přesnou synchronizaci s externí zvukovou stopou pořízenou profesionálním zařízením! Zvuk z integrovaného mikrofonu kamery je z důvodu malé velikosti mikrofonu a přítomností chladicího ventilátoru málo kvalitní.