Pro-Line pneu 2.2/3.0" Reaction HP Belted S3 Drag zadní (2)

Pneumatiky Pro-line Reaction HP BELTED 2.2"/3.0" Drag Racing - zadní, pro RC modely aut 1:10. Rozměry ?105x46mm. Směs S3 (měkká). Vložka Open Cell.

PRO10170203

Nové zboží

Pro-Line

Prodej skončil

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací

Obsah balení

Balení obsahuje 2x pneumatiku, 2x pěnovou vložku.

Charakteristika

Pneumatiky Pro-line Reaction HP BELTED 2.2"/3.0" Drag Racing -zadní, pro RC modely aut 1:10. Rozměry ?105x46mm. Směs S3 (měkká). Vložka Open Cell.

Závodní pneumatiky Reaction HP SC 2,2"/3,0" Belted Drag. Společnost Pro-Line vyvinula technologii pro vytvarování vysoce výkonného běhounu se vzorem rybí kosti pro nové pneumatiky Reaction HP Drag. Tyto hladké pneumatiky Drag Racing byly speciálně vyrobeny pro závody Drag a během používání se nebudou nafukovat ani roztahovat, což vám poskytne maximální kontrolu! Pneumatiky Reaction HP SC mají neuvěřitelnou přilnavost, díky měkké směsi S3, ale také poskytují bezkonkurenční stabilitu. Stejně jako všechny pneumatiky Pro-Line jsou hrdě vyrobeny v USA! Získejte maximální přilnavost a stabilitu, abyste mohli být rychlejší než vaši závodní kamarádi se zcela novými pneumatikami Reaction HP Drag Slick SC od Pro-Line!

 Pneumatiky Reaction HP mají maximální limity použití, jejichž překročení by mohlo vést k trvalému poškození pneumatiky. Pro pneumatiky Reaction HP SC je to 144 km/hod nebo cca 7 000 ot./min.

Vlastnosti
  • Vzorek s vysoce výkonným vzorem rybí kosti
  • Pneumatika Reaction HP se během jízdy nebude nafukovat ani neroztahovat
  • Speciálně vyrobeno pro závody Drag Racing
  • Měkká směs S3 poskytuje neuvěřitelnou přilnavost
  • Měkké pěnové vložky v balení
  • Pro použití s koly Pro-Line 2,2"/3,0"
  • Tradice výroby v USA, od roku 1982

Doporučeno pro modely