LEGO Friends - Olivie a vesmírná akademie

Vyšlete budoucí astronauty do stratosféry se stavebnicí Olivie a vesmírná akademie. Děti od 8 let se mohou přidat k postavám LEGO® Friends a věnovat se výcviku na vesmírná dobrodružství.

LEGO41713

Nové zboží

LEGO

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
1 729 Kč
Cena bez DPH
1 429 Kč

B B

Více informací

Více informací

Charakteristika

Vyšlete budoucí astronauty do stratosféry se stavebnicí Olivie a vesmírná akademie (41713). Děti od 8 let se mohou přidat k postavám LEGO® Friends a věnovat se výcviku na vesmírná dobrodružství. Sada je nabitá autentickými funkcemi, od přídavných trysek vesmírné rakety až po simulátor virtuální reality. Kromě hraní si děti užijí zábavu i při učení – všechny obrázky v akademii jsou z vědeckého hlediska správné a na tabuli v učebně jsou napsány skutečné rovnice pro vesmírný let.

LEGO41713-13.png
LEGO41713-8.png
Vzdělávací hračka pro zvídavé děti

Děti, které zbožňují repliky vesmírných raket, si tento model LEGO nepochybně zamilují. Do nákladového prostoru vedou vyklápěcí dveře (stejně jako ve skutečnosti) a k manipulačnímu ramenu lze připevnit minipanenky zkoumající vesmír. Na Zemi se nachází teleskop, víceosý trenažér, řídicí místnost a vesmírná galerie s modelem Slunce, Země a Měsíce simulující oběžné dráhy těles.

LEGO41713-3.png
Posuňte stavění na novou úroveň

Součástí vědecké stavebnice jsou pokyny pro digitální věk. Interaktivní návod dětem umožní přibližovat si, otáčet a prohlížet si jejich model ve 3D, zatímco na něm pracují.

Vlastnosti
  • Udělejte radost malým nadšencům do vědy a vesmíru – Nabídněte dětem mimozemský herní zážitek se stavebnicí Olivie a vesmírná akademie (41713), která dětem přinese zajímavé informace o vesmírném programu.
  • Model vesmírné rakety s autentickými detaily – Tato stavebnice představuje vesmírný program prostřednictvím modelu rakety, budovy akademie, teleskopu a 4 postav LEGO® Friends.
  • Let na křídlech fantazie – Děti si mohou hrát na výcvik astronautů, simulovat let v raketoplánu, projít se ve vesmíru a hledat nové galaxie.
  • Kreativní dárek pro fanoušky vesmírných modelů – Tato vědecká stavebnice přináší super výzvu pro malé stavitele od 8 let, kteří si vychutnají stavbu modelu vesmírné rakety a následně si své dílo hrdě vystaví.
  • Spousta informací o vesmíru – Díky mnoha vědecky přesným prvkům, kterými se stavebnice jen hemží, se fanoušci vědy dozvědí něco nového o vesmíru a výcviku astronautů.
  • Rozměry – Akademie měří přes 26 cm na výšku, 21 cm na šířku a 10 cm do hloubky. Raketa měří přes 8 cm na výšku, 23 cm na délku a 15 cm na šířku.
  • Hvězdný stavitelský zážitek – Aplikace LEGO® s návody na stavění umožňuje malým vědátorům přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují.
  • Hra podněcující učení – Stavebnice LEGO® Friends jsou navrženy tak, aby dětem pomohly objevovat to, co je baví, a rozšiřovat jejich chápání světa ve společnosti dobře známých postav.
  • Špičková kvalita bez kompromisů – Stavebnice LEGO® splňují striktní oborové standardy kvality, aby umožňovaly bezpečné spojování a vytváření odolných modelů.
  • Jistota bezpečnosti – Stavebnice LEGO® Friends jsou důkladně testovány a splňují striktní globální bezpečnostní normy.