LEGO Friends - Emma a mobilní veterinární klinika

Nechte svého začínajícího veterináře pomáhat zvířatům se sadou 41360 Emma a mobilní veterinární klinika od LEGO® Friends 4+.

LEGO41360

Nové zboží

LEGO

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Nechte svého začínajícího veterináře pomáhat zvířatům se sadou 41360 Emma a mobilní veterinární klinika od LEGO® Friends 4+. Tato veterinářská sada LEGO 4+ je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro předškoláky a děti. Obsahuje bezvadnou zvířecí ambulanci se speciální podložkou pro začátečníky, která jim umožní zažít radost z postavení budov, vozidel a dalších modelů. Součástí je také jednoduchý průvodce na stavění a hraní, který pomůže vašemu malému milovníkovi zvířat porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet jejich představivost a důvěru ve své stavitelské schopnosti ve známém prostředí LEGO Friends. Tato jednoduchá veterinářská sada LEGO pro děti nabízí dílky a modely z veterinářského prostředí, jako je postel pro ošetření nemocného mazlíčka, stříkačka, kartáč, psí kost a dětská lahvička pro nekonečné hodiny hraní, a navíc minifigurku LEGO Friends Emmy a mini mopse.

Klíčové vlastnosti
  • Sady LEGO® 4+ jsou speciálně navrženy tak, aby byly pro malé stavitele zábavné a snadné a pomohly jim rozvíjet důvěru v jejich schopnosti skrze jednoduché stavební kroky. Ideální pro seznámení s LEGO stavebnicemi.
  • Tato LEGO® Friends veterinární klinika obsahuje minifigurku Emmy, a navíc minifigurku pejska.
  • Tato stavebnice obsahuje veterinářskou dodávku a oddělené ošetřovací lehátko.
  • Mezi doplňky najdete lampu, kartáč, stříkačku, psí kost, misku a láhev na krmení.
  • LEGO® 4+ seznámí vaše dítě se světem filmových hrdinů, TV postav a hrdinů všedního dne.
  • Sady LEGO® 4+ bývaly dříve označovány jako LEGO Juniors a jsou kompatibilní se všemi LEGO stavebnicemi pro kreativní stavění.
  • Tato sada představujte ideální dárek pro předškoláky a děti.
  • Měří přes 4 cm na výšku, 9 cm na délku a 5 cm na šířku.