fischertechnik Dynamic Plus Stop & Go

Fischertechnik Dynamic Plus Stop & Go je kvalitní stavebnice, která zabaví Vaše děti na dlouhé chvále. Dynamic Plus Stop & Go je výborný doplněk pro všechny dráhy Dynamic, slouží jako mechanická brána, která zadrží kuličky a ve větším počtu je pak naje

FTE-544621

Nové zboží

fischertechnik

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
279 Kč 269 Kč
Cena bez DPH
222 Kč

-10 Kč

B B

Více informací

Více informací

Fischertechnik Dynamic Plus Stop & Go je kvalitní stavebnice, která zabaví Vaše děti na dlouhé chvále. Dynamic Plus Stop & Go je výborný doplněk pro všechny dráhy Dynamic, slouží jako mechanická brána, která zadrží kuličky a ve větším počtu je pak najednou vypustit. Ze 45 dílů sestavíte dráhu, kterou vyměníte za průjezdnou dráhu. Vhodné pro děti od 7 let.

544621_funkce.jpg

Německý výrobce fischertechnik je známý precizními stavebnicemi pro malé i větší konstruktéry. Kvalitní plastové součásti se spojují pomocí čepů, které stačí prostrčit otvory součástí a pootočit. Není potřeba nic zdlouhavě šroubovat, práce jde rychle od ruky.

Zábava s fyzikou - pomocí hry se děti uvedou do světa mechaniky a dynamiky fyzikálních jevů. Set lze kombinovat s kompatibilními dráhami Dynamic. Myslíte, že není fyzika zábavná? Naopak, vaše dítě snáze pochopí díky hře základy mechaniky a dynamiky. Dejte vašemu konstruktérovi možnost projevit vlastní kreativitu a zapojit vlastní fantazii.

Vlastnosti Dynamic Plus Stop & Go
  • Stavebnice blokovací dráhy
  • 45 součástí
  • Možnost ruční blokace kuliček
  • Výborný doplněk pro sety Dynamic
  • Pro děti od 7 let