fischertechnik Dynamic L 2

Fischertechnik Dynamic L 2 je kvalitní stavebnice pro holky i kluky. Dynamic L 2 zabaví Vaše děti na dlouhé chvíle. Stavebnice nabízí super akční kuličkovou dráhu pro ještě více zábavy! 4 nové vysokor

FTE-536621

Nové zboží

fischertechnik

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Fischertechnik Dynamic L 2 je kvalitní stavebnice pro holky i kluky. Dynamic L 2 zabaví Vaše děti na dlouhé chvíle. Stavebnice nabízí super akční kuličkovou dráhu pro ještě více zábavy! 4 nové vysokorychlostní zatáčky pro maximální rychlost, 3 rychlé 180° zatáčky. Celková délka dráhy až 4,5m, elektrický výtah s motorem XS. Začněte jednoduchými dráhami a pokračujte až k těm složitějším propracovaným. Naučte se tvořit vlastní dráhy. Vhodné pro děti od 9 let.

536621-dily.jpg

Německý výrobce fischertechnik je známý precizními stavebnicemi pro malé i větší konstruktéry. Kvalitní plastové součásti se spojují pomocí čepů, které stačí prostrčit otvory součástí a pootočit. Není potřeba nic zdlouhavě šroubovat, práce jde rychle od ruky.

536621_funkce.jpg

Zábava s fyzikou - pomocí hry se děti uvedou do světa mechaniky a dynamiky fyzikálních jevů. Stavebnice Profi Dynamic L2 nabízí ze 780 dílů stavbu 7 různých akčních kuličkových dráh. Pro super akci jsou k dispozici čtyři nové vysokorychlostní zatáčky se zvýšenými bočními hranami, které dovolí kuličce proletět zatáčku v plné rychlosti! Vestavte mechanické křížení pro jízdu do různých stop směrem k rotačnímu trychtýři nebo přes počítadlo tygrů, které uvolní kuličku v bodu zastavení. Po průchodu smyčkami a jinými překážkami se kulička vrací do čekacího místa výtahu. Kuličky jsou potom opět zvednuty nahoru pomocí výtahu, který je ovládán motorem XS. Set lze kombinovat s kompatibilními dráhami Dynamic. Myslíte si, že fyzika hrou neexistuje? Naopak.

Vlastnosti Profi Dynamic L2
  • Stavebnice 7 různých konstrukcí
  • 780 součástí
  • 8 kuliček
  • Návod s obrázky
  • Pro děti od 7 let