fischertechnik Advanced Super Fun Park

Fischertechnik Advanced Super Fun Park je kvalitní stavebnice pro děti, která je zabaví na dlouhé chvíle. Ze stavebnice lze sestavit až 3 modely kolotočů ( ruské kolo, kolotoč , kolotoč s rameny ). K

FTE-508775

Nové zboží

fischertechnik

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Fischertechnik Advanced Super Fun Park je kvalitní stavebnice pro holky i kluky. Advanced Super Fun Park zabaví Vaše děti na dlouhé chvíle. Stavebnice vám umožní vytvořit 3 modely do vašeho lunaparku. Ruské kolo, kolotoč nebo kolotoč s rameny. K dispozici je 660 součástí, motor s držákem pro baterií 9V. Ruské kolo má průměr přes 50 cm. Vhodné pro děti od 7 let.

Německý výrobce fischertechnik je známý precizními stavebnicemi pro malé i větší konstruktéry. Kvalitní plastové součásti se spojují pomocí čepů, které stačí prostrčit otvory součástí a pootočit. Není potřeba nic zdlouhavě šroubovat, práce jde rychle od ruky. V balení je motor XS pro pohon mechanismů a držák pro 9V suchou baterii (není součástí balení).

508775_a01.jpg

Dítě při práci přirozenou výukovou formou pochopí mechanické děje a rychle pronikne do tajů konstrukce, prověří i svou kreativitu a zručnost při budování. Při hraní se stavebnicí si snadno osvojí základní děje fyziky a mechaniky a při práci s elektro pohonem i základy elektroniky. Dejte vašemu konstruktérovi možnost projevit vlastní kreativitu a zapojit vlastní fantazii.

Vlastnosti Advanced Super Fun Park
  • Mechanické hračky s pohonem na elektromotor XS
  • 660 různých součástí
  • Připraveny 3 modely - motorové ruské kolo nebo 2 kolotoče
  • Návod s obrázky