Bburago Kit Ferrari 458 Italia 1:43 červená

Stavebnice kovového modelu autíčka v měřítku 1:43 Bburago 18-35203 Ferrari 458 Italia nejen pro sběratele. Snadné sestavení, velmi detailní provedení, červená barva karosérie, délka přibližně 10 cm.

BB18-35203

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Stavebnice kovového modelu auta 1:43 Bburago BB18-35203 Ferrari 458 Italia Vám udělá radost jak samotným sestavením, tak i svým jedinečným nádherným vzhledem. Stavebnice je dodávána v nádherném dárkovém balení.

Ferrari.png
Informace o předloze

Ferrari 458 Italia je sportovní automobil firmy Ferrari, který je nástupcem F430. Veřejnosti byl představen na autosalonu ve Frankfurtu 15. září 2009.

Jedná se o dvousedadlovou berlinettu nebo spider s náhonem na zadní nápravu. Automobil pohání zážehový, vidlicový osmiválec uložený podélně před zadní nápravou o objemu 4,5 litru. Motor poskytuje maximální výkon 425 kW ( 570 koní ) s maximální rychlostí 325 km/h. Jako tradičně je vůz dále vybaven sedmistupňovou poloautomatickou převodovkou.

screwdriver.svg
Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Udělá radost samotnou stavbou i svým nádherným vzhledem.
  • Příznivá cena.
  • Nádherné dárkové balení