Bburago Ferrari Spider 16M 1:32 metalická červená

Kovový model Bburago 18-44018 Ferrari Scuderia Spider 16M v měřítku 1:32 nejen pro sběratele. Detailní provedení, skvělá úroveň zpracování, barva modelu je metalická červená, délka přibližně 13 cm.

BB18-44018

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-44018 Ferrari Scuderia Spider 16M, nejen pro sběratele. Auto v detailním provedení, přívětivá cena, skvělá úroveň zpracování.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Ferrari.png
Informace o originálu

Ferrari v roce 2008 přestavila novou otevřenou verzí Scuderie, která vychází z modelu F430, ale je ještě sportovnější. Písmeno 16 označuje 16. vítězství v poháru konstruktérů seriálu Formule 1, které si italský tým před nedávnou dobou připsal. Ferrari vyrobí pouze 499 exemplářů, takže se bude jednat o velmi exkluzivní zboží.

Scuderii Spider 16M pohání benzínový vidlicový osmiválec s výkonem 510 koní s maximální rychlostí 315 km/h.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v průhledné plastové krabičce na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Autíčko má otevíratelné přední dveře.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.