Bburago Ferrari F40 Competizione 1:43 červená
Prodej skončil
Zobrazit větší

Bburago Ferrari F40 Competizione 1:43 červená

Kovový model auta Ferrari F40 Competizione v měřítku 1:43 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, barva červená, délka přibližně 10 cm.

BB18-31125

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-31125 Ferrari F40 Competizione v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Ferrari.png
Informace o originálu

Ferrari F40 je super-sportovní automobil, který se vyráběl v letech 1987 až 1992. Vůz byl představen u příležitosti 40. narozenin značky Ferrari. Výbava byla velmi spartánská ( chybělo centrální zamykání i elektricky stahovaná okna ) ale vzhled byl koncipován jako výjimečný. Karoserie byla přísně aerodynamická. Motor byl použit třílitrový osmiválec přeplňovaný dvěma turbodmychadly o výkonu 351,5 kW ( 478 k ) a maximální rychlosti 324 km/h. Jednalo se tedy o nejrychlejší vyráběný vůz, který předčil do té doby první Porsche 959 ( 315 km/h ). Závodní verze se vyráběla pod názvem F40 LM od roku 1995. Výkon byl neuvěřitelných 440 kW.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v trdičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.