Bburago Ferrari SF15-T 1:24 Vettel

Kovový model v měřítku 1:24 Bburago 18-26801 formule Ferrari SF15-T nejen pro sběratele. Verze dle německého závodníka Sebastiana Vettela, velmi detailní provedení. Model je přibližně 20 cm velký.

BB18-26801Ve

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model v měřítku 1:24 Bburago 18-26801 formule Ferrari SF15-T nejen pro sběratele. Verze dle německého závodníka Sebastiana Vettela, velmi detailní provedení.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Ferrari.png
Informace o originálu

Ferrari SF15-T je závodní vůz Formule 1, který Ferrari soutěžil v sezóně 2015 Formula One. Vedli ho Sebastian Vettel a Kimi Räikkönen. SF15-T byl zahájen 30. ledna 2015.

Vettel, který svou tradici převzal od Red Bull a Toro Rosso, jmenoval svou SF15-T "Eva" pro sezónu 2015. V sezóně 2015 Vettel získal Grand Prix Malajsie poté, co vydělal na autě časné bezpečnosti. Druhé vítězství bylo dosaženo v Maďarsku, když Vettel na startu předjel dvě auta Mercedes a vedl většinu závodu. Vettel obsadil svůj první pól pro Ferrari a první tým po tři roky - od Velké ceny Německa 2012 - v Singapuru, čímž ukončil dominanci kvalifikace pro Mercedes, od úsvitu nové turbo éry Formule 1. Následně vedl celý závod, aby získal třetí vítězství v sezóně.

Ferrari SF15-T má motor Ferrari 1,6 L V6 turbo, elektromotor, systémy kinetické a tepelné energie, převodovka je poloautomatická sekvenční s 8 převodami vpřed, 1 zpátečkou.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má natáčení kol volantem plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.