Bburago Ferrari 365 GTB4 1:24 Competizione

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-26303 Ferrari GTB4 Competizione 1A Serie nejen pro sběratele. Má otevírací kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je červená a je přibližně 18 cm

BB18-26303

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-26303 Ferrari GTB4 Competizione 1A Serie nejen pro sběratele. Má otevírací kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Ferrari.png
Informace o originálu

Ferrari 365 GTB / 4 Competizione je soutěžní vůz italského výrobce automobilů Ferrari, který byl odvozen ze silničního sportovního vozu 365 GTB / 4, tzv. Ferrari Daytona. Ve třech sériích lišících se detaily se objevily v letech 1971 až 1973. Po dvou prototypech bylo vyrobeno celkem 15 vozů, které byly používány až do počátku osmdesátých let v závodech na dlouhé vzdálenosti.

V roce 1971 se zrodila první série modelů Competizione. Modely Competizione převzaly dvanáctiválec Tipo-251 výroby GTB / 4. Motor byl pro tuto sérii jen mírně revidován. Opatření zahrnovala zvýšení komprese na hodnotu 9,3: 1. Výkon motoru vzrostl na 265 kW.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.