Hobbyzone Champ 0.5m RTF

Hotový set populárního modelu Aeronca Champ má vše připraveno k letu. Stačí nabít baterie a můžete jít létat. Champ od Hobbyzone je hotový sestavený nabarvený model s osvědčenou mikro elektronikou Spe

HBZ4900

Nové zboží

Hobbyzone

Prodej skončil

Více informací

Více informací

HBZ4900_a01.jpg

Hotový set populárního modelu letadla Aeronca Champ je cvičný pohodový model pro rekreační létání a má vše připraveno k letu. Stačí nabít baterii přiloženým USB nabíječem a můžete jít létat. Model je díky svým malým rozměrům velmi skladný a může být nablízku kdykoli si budete přát! Champ od Hobbyzone je hotový sestavený nabarvený model s osvědčenou mikroelektronikou Spektrum. Champ je vhodný pro létání třeba v tělocvičně nebo za klidu i venku. Díky mobilnímu nabíječi můžete nabíjet a létat kdekoli to uznáte za vhodné.

HBZ4900_a02.jpg

Přijímač je kompatibilní s leteckými vysílači Spektrum DSM2/DSMX.

HBZ4900_b01.jpg
Pohonná LiPol baterie

Pro dlouhou dobu letu a pro svoji nízkou hmotnost je v balení obsažena LiPol baterie 150mAh 1S. Ta se upevní suchým zipem do drážky ve spodní části trupu.

HBZ4900_b02.jpg
Podvozek modelu

Champ má klasický dvoukolý podvozek s ostruhou. Hlavní podvozek tvoří drát s maketovým krytem, který lze v případě potřeby snadno sundat nebo vyměnit.

HBZ4900_b03.jpg
Elektronika modelu

Uvnitř trupu se nachází řídící jednotka modelu Champ, přijímač s integrovaným regulátorem motoru a dvěma lineárními servy. Přijímač lze spárovat s leteckým vysílačem Spektrum DSM2/DSMX.

HBZ4900_b04.jpg
Ocasní část modelu

Model se dodává kompletně sestavený, má nainstalovány ocasní plochy s pákami a táhly, na směrovce je ostruha s kolečkem. S modelem lze po rovné ploše pojíždět a řídit jej při vzletu a přistání.

HBZ4900_b05.jpg
Pohonná jednotka Champ

Pod motorovým krytem se nachází stejnosměrný motor s převodovkou, který pohání vrtuli o průměru 130mm. pro větší autentičnost je na hřídeli vrtule kužel.

Vlastnosti:
  • Mimořádně lehký 38g
  • Maketový podvozek s pneumatikami a řiditelnou ostruhou
  • 3 kanálový vysílač Hobbyzone 2,4GHz M2
  • Plně proporcionální plyn, výškovka a směrovka
  • Mikrobaterie LiPol 150mAh 3,7V s USB nabíječem
  • Realistické zpracování
HBZ4900_a03.jpg