Vapor Lite HP 0.4m RTF Mód 1

Oblíbený halový model Vapor Lite HP se opět vrací a to ještě o něco lehčí a výkonnější! Konstrukce z uhlíkových strun a lehké fólie pro extrémní manévrování v malém prostoru vašeho interiéru. Hotové z

EFLU6800M1

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Doporučené příslušenství

Více informací

Známý Vapor se opět vrací a to ještě o něco lehčí a hlavně výkonnější! RC model halového letadla Vapor Lite HP je konstruován z uhlíkových strun a potažen lehčí fólií, je model ještě zábavnější pro extrémní manévrování v malém prostoru vašeho interiéru. Model má hotové zbarvení, kompletně připraven k letu s vysílačem, baterií a nabíječem USB.

Ultra mikro Vapor Lite HP je nejlehčí létající RC model od E-flite. Má hmotnost pouze 12,5 g, samozřejmostí je plně proporcionální ovládání mikro motoru, směrovky a výškovky speciálními servy zabezpečují pozoruhodné manévrovací schopnosti, což jej předurčuje pro létání v místnostech, tělocvičnách – nebo třeba v kanceláři. Konstrukce je vyrobena z uhlíkových prvků. Křídla jsou potažena odolnou lehkou a zbarvenou fólií. Nízká hmotnost znamená malé riziko poškození nárazem do překážky či vzájemnou srážkou. Systém RC řízení Spektrum 2,4 GHz DSMX umožňuje bezpečný provoz mnoha modelů současně. Obsahem balení je i USB nabíječ na LiPol akumulátor.

HP znamená vysoký výkon

Ačkoli Vapor Lite HP je menší a lehčí než předchozí modely Vapor, je vybaven větším motorem a vrtulí. Vyšší výkon umožňuje krátké vzlety, rychlé obraty a zábavnou akceleraci.

Lehký, trvanlivý, sestavený

Halový RC model letadla Vapor Lite HP má osvědčený design, který je neuvěřitelně lehký, ale je také extrémně odolný. Navíc je vše z výroby sestaveno, takže stačí dobít LiPo akumulátor a můžete jít létat

Snadný přístup k akumulátoru

Akumulátor je upevněn na suchém zipu ze spodní strany hlavního uhlíkového nosníku. Výměna je tak velmi snadná.

Verze RTF - v balení vše co potřebujete

Verze RTF obsahuje vysílač vybavený technologií Spektrum™ DSMX 2.4 GHz, která poskytuje plně proporcionální řízení plynu, výškovky a směrovky. Set obsahuje vše, co potřebujete k letu, včetně baterií AA pro vysílač, nabíjecí letové LiPol baterie 3.7 V 70 mAh a nabíječe USB.

Klíčové vlastnosti halového RC modelu Vapor Lite HP
  • Malé rozměry a nízká rychlost letu umožňuje létání ve větších místnostech nebo i venku za bezvětří
  • Model je kompletně sestaven – stačí nabít akumulátor a můžete hned létat
  • Konstrukce je z lehkých a pevných uhlíkových profilů a strun
  • Přesné proporcionální ovládání díky lineárním servům
  • Křídla jsou potažena lehkou fólií s hotovým zbarvením

Náhradní díly

Doporučené příslušenství