E-flite Delta Ray One 0.5m SAFE RTF

RC model letadla E-flite® Delta Ray® One je vhodnou volbou pro každého, kdo se chce naučit létat s RC modely. Má kompaktní rozměry, inovativní design a technologii SAFE. Po dokoupení GPS je k dispozic

EFL9500EU

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

EFL9500_a01.jpg

RC model letadla E-flite® Delta Ray® One je vhodnou volbou pro každého, kdo se chce naučit létat s RC modely. Má kompaktní rozměry, inovativní design a technologii SAFE. Po dokoupení modulu GPS (EFL9512) je k dispozici SAFE Plus, s funkcemi to AutoLand, Holding Pattern a Virtual Fence, které nastaví modelu další limity během letu, takže model nemůže odlétnout dále než je stanoveno a umí i sám přistát!

EFL9500_a02.jpg

E-flite® Delta Ray One je v základu vybaven inovativní konstrukcí delta křídla, které má optimální kombinaci stability a ovladatelnosti. Kromě pokročilé aerodynamiky je model vybaven rovněž exkluzivní technologií SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope), která ulehčuje učení a činí létání zábavnějším. Díky malým rozměrům můžete létat i v menších prostorách, jako jsou parky a fotbalová hřiště. Díky lehké konstrukci z odolného a lehkého materiálu EPO a gumovou špicí létá model bezpečně a v širokém rozsahu rychlostí.

Letové režimy SAFE:
HBZ3200_b_beginer.jpg
Mód Začátečník

Začátečník, má omezen náklon výškovkou a křidélky, při puštění pák do neutrálu se model ustálí ve vodorovné poloze, otáčky motoru jsou regulovány podle stoupání nebo klesání a je zde i asistence při startu a přistání.

HBZ3200_b_pokrocily.jpg
Mód Pokročilý

Režim Pokročilý, má povolen větší náklon modelu ale nedojde k převrácení na záda ani k pádu. Letové polohy mají omezení cca na 60° náklonu. Je zde již velká volnost řízení a prováděny minimální korekce letu. Při letu nad 15m není funkční automatické srovnání modelu do horizontální polohy po puštění pák.

HBZ3200_b_experrience.jpg
Mód Expert

V letovém režimu Expert je řízení zcela volné bez korekcí a bez omezení letových poloh. Můžete dokonce létat na zádech a provádět akrobatické manévry.

EFL9500_b02.jpg
Řídící jednotka

Nainstalovaná řídící jednotka má integrovány všechny potřebné funkce do jedné základní desky. Obsahuje přijímač Spektrum™ DSMX® 2.4GHz, střídavý regulátor, lineární serva a technologii SAFE.

EFL9500_b03.jpg
Pohonná jednotka

Střídavý motor 180 BL 3000Kv v tlačném uspořádání se sklopnou vrtulí 130 x 70mm a vrtulovým kuželem, tvoří kompaktní pohonnou jednotku, která je napájena LiPol baterií 280 mAh 2S 7.4V 30C.

EFL9500_b04.jpg
Zpracování modelu

Model je vyroben ve formách a má proto i různé detaily povrchu, pro větší autenticitu jsou na povrchu křídla znázorněny prvky panelů potahu, nýtování a má rovněž hotové zbarvení.

EFL9500_b05.jpg
Aerodynamické prvky

Velký důraz při vývoji modelu byl kladen na letové vlastnosti Delta Ray® One. Proto kvůli větší míře stability v rovném letu i v zatáčkách má model zdvižené konce křídla, což přispívá k lepší ovladatelnosti i vrozené stabilitě letu.

EFL9500_b06.jpg
Přístup k elektronice a baterii

Po odklopení krytu s kabinkou je k dispozici vnitřní prostor tupu s elektronikou a pohonnou baterií.

EFL9500_b07.jpg
Obsah verze RTF

Po otevření krabice naleznete hotový sestavený model E-flite® Delta Ray® One, ovladač E-flite s tužkovými bateriemi, pohonnou LiPol baterii a nabíječ.

Vlastnosti modelu
  • Připraven k letu po vybalení, stačí nabít baterii
  • Exkluzivní technologie SAFE® společnosti Horizon Hobby usnadňuje létání
  • Letové režimy pro začátečníky, pokročilé a zkušené na přepínači vysílače
  • Snadné převedení na technologii SAFE Plus umožňující přidání funkcí AutoLand, Virtual Fence a Holding Pattern (prodává se samostatně)
  • Lehká konstrukce EPO s extrémně odolnou konstrukcí
  • Gumová špice odolná proti nárazu
  • Sklopná vrtule pro zvýšení ochrany vrtule a motoru
  • Výkonný střídavý motor pro vynikající výkon a dlouhou dobu letu
  • Špičková technologie Spektrum ™ DSMX® 2.4GHz
EFL9500_a03.jpg
Upgrade na technologii SAFE® Plus s podporou GPS lze provést po instalaci volitelné jednotky GPS, pak můžete mít k dispozici další prvky autonomní navigace:
HBZ3200_b_SAFE.jpg
AutoLand, asistované přistání

Po aktivaci a stisknutí tlačítka se funkce asistovaného přistání AutoLand aktivuje a Carbon Cub S+ samostaně přistane na místo inicializace při startu. Můžete kdykoli přerušit automatické přistání pouhým stisknutím tlačítka se vyhnuli překážkám nebo přizpůsobili směr nebo pokud nic nehrozí, necháte systém pracovat, aby dovedl model k bezpečnému přistání. Jakmile získáte větší jistotu, můžete převzít více kontroly a nakonec se naučit přistání bez asistence.

HBZ3200_b_holding.jpg
Holding Pattern - kroužení nad místem vzletu

Tato šikovná exkluzivní funkce SAFE Plus umožňuje v podstatě "pauzu" v letu tak, že po aktivaci a rychlém stisknutí tlačítka se letoun automaticky vrátí do polohy nad počátečním bodem GPS a krouží, dokud se příkaz nezruší. Je to skvělý způsob, jak bezpečně odevzdat řízení kamarádovi nebo získat zpět vizuální kontakt, pokud nemáte kontrolu a neznáte polohu modelu.

HBZ3200_b_virtual_fence.jpg
Virtual Fence - Virtuální plot

Je velmi snadné nechat model odletět příliš daleko, ale s Virtual Fence si už nemusíte dělat starosti, protože vytváří neviditelnou hranici, kterou model nepřekročí. Když dosáhne této hranice, automaticky se otočí a poletí zpět, pak kývne křídly pro informaci, že je kontrola řízení znovu obnovena.

Náhradní díly