KooWheel E1 E-koloběžka

Moderní elektrokoloběžka značky KOOWHEEL pro dospělé s výkonným 250W motorem, akumulátor 7500 mAh s dojezdem až 20km, maximální rychlost 25km/h, maximální nosnost 100kg

KWL0103

Nové zboží

KooWheel

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Elektrická koloběžka je skvělým a zábavným pomocníkem při dojíždění do práce, do školy nebo při výletech a na dovolené. Díky nízké hmotnosti a snadnému skládacímu mechanismu koloběžku lehce vyndáte z auta či přenesete do autobusu a vlaku.

Související obrázek

Elektrokoloběžka s výkonným 250W motorem a 4300 mAh akumulátorem. 8-palcová kola s vysokou přilnavostí zajišťují excelentní stabilitu a jízdní vlastnosti na většině povrchů. Řízení je jednoduché díky ergonomicky umístěným ovládacím prvkům. Koloběžku z pevnostní slitiny hliníku pak složíte během několika okamžiků.

Lehký a pevný rám z leteckého hliníku je dimenzován pro hmotnost jezdce do 100 kg. Přední a zadní plná pneumatika o průměru 8“ (20,3 cm) pomáhá tlumit vibrace a terénní nerovnosti. Nepříjemné vibrace navíc pohlcuje i přední tlumič.

E1_text4-490x400.jpg

Aplikace do chytrého telefonu

Po nainstalování aplikace do chytrého mobilu, můžete sledovat stav nabití baterie, rychlost, trasu kudy koloběžka jela, počet km, ovládat světlo, atd. Stačí stáhnout aplikaci Koowheel a přes bluetooth spárovat s mobilem. PIN kód pro spárování je: 000000.

Koowheel aplikace

Klíčové vlastnosti:

- střídavý 250W motor integrovaný v kole
- akumulátor s kapacitou 4300 mAh
- nosnost 100kg
- hmotnost 10,89kg
- dojezd 10 - 15 km
- maximální rychlost 22 - 25 km/h
- doba nabíjení cca 3 hodiny
- elektrická brzda, i klasické brždění nohou
- LED světlomety
- zabudovaný LCD displej (signalizace dojezdu, stavu aku a rychlosti)
- stoupavost až 10°


Obsah balení:

  • koloběžka
  • nabíječ
  • manuál