Draco 1 (modrá)

Dvourotorový elektrovrtulník o hmotnosti pouhých 28g, vyniká vysokou stabilitou a je dodáván v setu s vysílačem 2,4G(1 a 2 mód) a pohonným akumulátorem LiPol 110mAh.

RC4212B

Nové zboží

RC system

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

DRACO je rodný bratr oblíbeného čtyřkanálového pokojového vrtulníku s dvourotorovou mechanikou Easy Copter V4 Colibri. zatímco "vnitřnosti" obou strojů jsou shodné, DRACO je oblečen do slušivého dračího kabátku - dvoudílné kabiny z lehkého plastu v pestrém atraktivním zbarvení.

DRACO díky své konstrukci zajišťuje výbornou ovladatelnost a stabilitu a hodí se tedy i pro začátečníky bez jakékoliv předchozí zkušenosti s RC vrtulníky.

Model DRACO je zhotoven převážně z lehkých plastových výlisků s uhlíkovými díly. Jeho ovládání zajišťuje řídící jednotka, která v sobě skrývá nejen regulátory, přijímač, ale i serva pro ovládání cykliky a gyroskop. Díky své nízké hmotnosti je DRACO prakticky nerozbitný. K ovládání slouží RC souprava pracující v pásmu 2,4GHz; vysílač je možno během minutky přestavět z Módu 1 na Mód 2 nebo naopak. Vysílač umožňuje přepínání dvojích výchylek a je vybaven displejem, který znázorňuje, jaké výchylky (velké/malé) jsou zapnuty, pozici digitálních trimů apod.

RC set obsahuje:
  • Vrtulník DRACO připravený k letu
  • Vysílač 2,4GHz
  • 1 x Li-Pol akumulátor 110 mAh
  • Vysílačové baterie (4x AA)
  • Křížový šroubovák
Průměr nosného rotoru [mm]188
Délka [mm]185
Hmotnost [g]29
Ovládané funkceM,Kl,Kp,Vr
Stavební náročnostS0
Náročnost pilotážeP1

Náhradní díly