Solo Pro V1 mikrovrtulník 2,4GHz RTF

Dvourotorový elektrovrtulník o hmotnosti pouhých 28g, vyniká vysokou stabilitou a je dodáván v setu s vysílačem 2,4G(1 a 2 mód) a pohonným akumulátorem LiPol 110mAh. Model znáte jako EasyCopter V4 Col

NE3022

Nové zboží

RC system

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

Solo Pro V1 je v současné době nejmenším dvourotorovým elektro vrtulníkem ovládaným kolem čtyř os na našem trhu. Jeho letová  hmotnost je pouhých 28g. K ovládání slouží RC souprava pracující v pásmu 2,4 Ghz. V4 je vhodná především pro létání v uzavřených prostorech.

Solo Pro V1 díky své konstrukci zajišťuje výbornou ovladatelnost a stabilitu a hodí se tedy i pro začátečníky. Jeho konstrukce je převážně plastová. Jeho ovládání zajišťuje řídící jednotka, která v sobě skrývá nejen regulátory, přijímač, ale i serva pro ovládání cykliky a gyroskop.

Velkou výhodou je provedení vysílače, který umožňuje během několika málo minut změnu módu 1 či 2. Vysílač umožňuje přepínání dvojích výchylek a je vybaven displejem, který znázorňuje , které výchylky (velké/malé) jsou zapnuty, pozici digitálních trimů apod. Vysílač navíc slouží k nabíjení pohonného akumulátoru.

RC set obsahuje:

  • Solo Pro V1
  • Vysílač 2,4GHz
  • Li-Pol akumulátor
  • Vysílačové baterie (4x AA)
  • Křížový šroubovák

Náhradní díly