Prodej skončil
Zobrazit větší

Rozšíření trati sada HORNBY R8226 - Extension Pack F

Rozšiřovací balíček pro modelovou železnici

35-R8226

Nové zboží

HORNBY

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Rozšíření trati pro modelovou železnici ve velikosti 00.

Hornby je vyhlášená značka, známá jako přední britský výrobce modelů železnic díky svým kvalitním modelům a příslušenství pro modelovou železnici velikosti 00 v měřítku 1:76. Rozměr 00 (1:76) je o něco větší než u nás běžně používaný rozměr H0 (1:87), ale používají stejnou trať, a jsou tedy do jisté míry vzájemně kompatibilní.

Rozšiřte jednoduše svůj model přidáním sad Track Pack a TrakMat Accessory Pack a vytvořte kompletně vybavenou železnici tak, jak je znázorněna na podložce TrakMat.

Přidejte rozšiřovací balíček F k základnímu oválu spolu s balíčky A, B, C, D a E a postavte kompletní dráhu TrakMat. Potom můžete dovést celou železnici k dokonalosti pomocí dalších doplňkových sad TrakMat s příslušenstvím, budovami a detaily krajiny od Hornby.

Balíček obsahuje:
• 2 x rovinka
• 2 x zatáčka
• 1 x pravotočivá výhybka
• 1 x levotočivá výhybka
• 1 x zarážedlo

Určeno pro děti od 8 let.

Upozornění: NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET! Nebezpečí udušení! Výrobek obsahuje malé části. Některé součásti mají z funkčních důvodů ostré hrany – zacházejte s nimi opatrně! Řiďte se bezpečnotními pokyny přiloženými v základní sadě modelové železnice. Vyrobeno v Číně. Uchovejte pro pozdější nahlédnutí. Barvy a obsah se mohou lišit od vyobrazení.