Prodej skončil
Zobrazit větší

Modelová železnice digitální HORNBY R1126 - Mixed Freight

Digitální modelová železnice

35-R1126

Nové zboží

HORNBY

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Modelová železnice digitální.

Snadný a účinný způsob, jak vstoupit do světa digitálních železničních modelů. Silná tendrová lokomotiva typu 0-6-0 bez problémů utáhne všechny čtyři vagóny, které jsou součástí této sady. Ovladač Select může řídit až 60 lokomotiv a poskytuje dostatečný výkon, aby se na dráze mohlo kdykoliv pohybovat až 10 lokomotiv najednou. Kromě toho lze přes něj ovládat až 40 dalších různých kusů příslušenství řízeného solenoidem, včetně výhybek.

Tato sada je ideální pro všechny modeláře, kteří budou chtít na této sadě dále stavět a postupným rozšiřováním vytvořit plně funkční železnici se vším, co k ní patří. Podložka MidiMat, kterou s balením dostanete, vám pomůže vytvořit dokonalý model železnice, jehož rozšiřování bude hračka díky dalším doplňkovým balíčkům s kolejemi a budovami.

Obsah balení:
  • Diesel-elektrická lokomotiva BR 0-6-0 třídy 08
  • Lokomotiva BR 0-6-0T třídy J83
  • Odvětrávaný krytý vagón, cisternový vagón a dva otevřené vagóny
  • Oválná dráha a rozšiřovací balíček A
  • Podložka TrakMat 1600 mm x 1280 mm
  • Ovladač pro digitální železnice Select DCC
  • Zásuvkový zdroj
Technické specifikace:
Velikost: 00
Povrchová úprava: Zánovní
Digitální ovládání : Ano
Provozovatel/Barvy: BR (Black)
Věkové omezení: 14+
Konfigurace kol: 0-6-0

Hornby je vyhlášená značka, známá jako přední britský výrobce modelů železnic díky svým kvalitním modelům a příslušenství pro modelovou železnici velikosti 00 v měřítku 1:76. Rozměr 00 (1:76) je o něco větší než u nás běžně používaný rozměr H0 (1:87), ale používají stejnou trať, a jsou tedy do jisté míry vzájemně kompatibilní.

Určeno pro děti od 14 let.

Upozornění: NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET! Nebezpečí udušení! Výrobek obsahuje malé části. Některé součásti mají z funkčních důvodů ostré hrany – zacházejte s nimi opatrně! Používejte pouze s doporučeným transformátorem. Vyrobeno v Číně. Barvy a obsah se mohou lišit od vyobrazení.