FALK - Šlapací čtyřkolka Pirate černá
Prodej skončil
Zobrazit větší

FALK - Šlapací čtyřkolka Pirate černá

Šlapací čtyřkolka QUAD PIRATE Black 605 od firmy Falk. Určená pro chlapce i dívky ve věku od 3 let. Široká kola zaručují šlapadlu perfektní stabilitu.

FA-605

Nové zboží

Falk

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Každé dítě může snít o tom, že se jednou stane pirátem cest na nové šlapací čtyřkolce. Nemusí to být jen sen, ale skutečnost. Firma Falk takovou šlapací čtyřkolku vyrábí. Má krásnou černou barvu. Vhodné pro děti od 3 do 7 let.

Vlastnosti
falk_brand.jpg
Společnost FALK

Společnost Falk (FALQUET) se specializuje na výrobu outdoorový hraček. Portfolio značky zahrnuje imitace traktorů, čtyřkolek, motorek, tříkolek a dalších vozítek. Naleznete zde hračky pro děti od 1 do 7 let. Společnost se vyznačuje velmi kvalitním a detailním zpracováním výrobků.

Francouzská společnost FALK vznikla v roce 1947. Sídlo společnosti je v Oyonnaxu (Francie). Od počátku 70. let je sortiment zaměřen na výrobu plastových hraček. V současné době je společnost předním evropským výrobcem outdoorových hraček.

made_france.jpg
Vyrobeno ve Francii

Všechny produkty značky jsou vyrobeny ve Francii a májí veškeré bezpečností certifikáty. K výrobě je použit zejména polyethylen a polypropylen s vysokou pevností a stálostí.

  • Vyrobeno z kvalitního plastu
  • Snadno ovladatelná a stabilní
  • Pohon zadního kola
  • Pro děti od 3 do 7 let