FALK - Šlapací traktor Garden master zelený s vlečkou

Šlapací traktor GARDEN MASTER s odpojitelnou vlečkou, od francouzské firmy Falk. Je určený pro děti od 2 let. Traktor je vyroben z odolného plastu s ohledem na bezpečnost dětí.

FA-2057J

Nové zboží

Falk

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Co by si vaše dítě přálo ze všeho nejvíc? Ano, je to šlapací traktor. Perfektní pro vašeho kluka, který rád objevuje svět na traktoru. Pěkný zvuk klaksonu všechny ohromí. Vhodný pro děti od 2 do 5 let.

vlecka_uchyceni6.jpg
Odpojitelná vlečka

Šlapací traktor s vlečku, kterou lze snadno odpojit a připojit kdykoliv budete chtít, si zamiluje každé dítě. Oje vlečky je k traktoru připojeno pomocí aretačního kolík, který se jednoduše vysune.

klakson6.jpg
Funkční klakson

Volant je osazen funkčním klaksonem, který dá vždy vědět, že se šlapací traktor s malý traktorista na blíží.

nosnost30.jpg
Nosnost

Všechny dětské traktory Falk jsou testovány na 30kg – dle požadavků EU norem.

vek2-5.jpg
Vhodné pro děti od 2-5 let

Francouzská společnost FALK se důrazně zaměřuje na kvalitu a bezpečnost svých výrobků, proto jsou všechny její produkty důkladně testovány, aby byly vhodné i pro malé děti.

falk_brand.jpg
Společnost FALK

Společnost Falk (FALQUET) se specializuje na výrobu outdoorový hraček. Portfolio značky zahrnuje imitace traktorů, čtyřkolek, motorek, tříkolek a dalších vozítek. Naleznete zde hračky pro děti od 1 do 7 let. Společnost se vyznačuje velmi kvalitním a detailním zpracováním výrobků.

Francouzská společnost FALK vznikla v roce 1947. Sídlo společnosti je v Oyonnaxu (Francie). Od počátku 70. let je sortiment zaměřen na výrobu plastových hraček. V současné době je společnost předním evropským výrobcem outdoorových hraček.

made_france.jpg
Vyrobeno ve Francii

Všechny produkty značky jsou vyrobeny ve Francii a májí veškeré bezpečností certifikáty. K výrobě je použit zejména polyethylen a polypropylen s vysokou pevností a stálostí.

Doporučené příslušenství