Globber - Koloběžka Go Up Deluxe zelená

Koloběžka Globber Go-Up Deluxe, 3v1!, je pro děti od 15 měsíců. Koloběžka vydrží dítěti až do 9 let a postupně učí vaše dítě pohybové zdatnosti. Snadné složení a změna typu bez použití nářadí. Skládací rukojeť. Nastavitelná řídítka a výška sedátka.

GL-644-106

Nové zboží

Globber

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací


Obsah balení


Balení obsahuje koloběžku, sedátko, stupačku/ručku a příslušenství (montážní šroub, 2x imbus 5 mm). Vícejazyčný návod vč. českého.


Charakteristika


Koloběžka Globber Go-Up Deluxe, 3v1!, je pro děti od 15 měsíců. Koloběžka vydrží dítěti až do 9 let a postupně učí vaše dítě pohybové zdatnosti. Snadné složení a změna typu bez použití nářadí. Skládací rukojeť. Nastavitelná řídítka a výška sedátka.




goup_banner.jpg


Go-Up je koloběžka a odrážedlo v jednom. Skvělý moderní design a funkční vlastnosti spolu s měkkými držátky a kvalitními koly, zvyšují užitné vlastnosti koloběžky. Díky vzpřímené poloze již nesedí dítě pasivně, ale pracuje s držením těla a posiluje svaly v zádové části. Po odstranění nášlapů a rukojeti, se z posouvadla stává odrážedlo. V tomto stádiu se dítě učí využívat odraz a setrvačnost. Získává základy k udržení rovnováhy. Odmontováním sedáku a namontování řídítek lze za pár vteřin vytvořit výbornou koloběžku s nosností až 50 kg. Tato koloběžka poslouží dětem až do devíti let.







Značka Globber

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "ISPO Awards".
V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.




About-Globber_1.jpg



goup_deluxe_mode.jpg
Vše v jedno! Koloběžka poroste s dětmi

Jedinečná koloběžka Go Up poroste s Vašimi dětmi. Nejprve ji využijete jako odrážedlo a vozítko s vodící ručkou pro rodiče. Jak se dítě naučí držet rovnováhu, ručku demontujete a máte výborné odrážedlo. Nakonec využijte prvotřídní koloběžku, kterou budou mít děti na dlouhou dobu, díky nastavitelným řídítkám.


Možnosti koloběžky:



  • Vozítko s ručkou pro rodiče
  • Odrážedlo a odstrkovadlo
  • Koloběžka




aretace.jpg
Patentovaný systém zatáčení

Naučte děti rychleji na koloběžce! Koloběžka je vybavena patentovaným systémem zatáčení s aretačním tlačítkem. Tlačítko zafixuje řízení a koloběžka nezatáčí do stran, tím se děti rychleji naučí držet rovnováhu. Odemknutím tlačítka se aktivuje řízení (pohybe řídítek do stran, zatáčejí kola).





primo_action_1.jpg
Odolná konstrukce

Všechny dětské koloběžky Go Up mají zesílený rám který je testován na nosnost 50 kg, odolné rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To všechno odolá i nejdivočejším dětským hrám.





primo_quality.jpg
Bezpečná tří-kolová koloběžka

Bezpečnost koloběžky Globber pro kluky a holky se projevuje nejen v jejím tříkolovém provedení, ale také v kvalitě zpracování, mechanice a celkovém zpracování, které splňuje evropské normy.





goup_deluxe_se_nas.jpg
Pohodlné sedátko s nastavitelnou výškou

Široké a pohodlné sedátko je možná nastavit do tří výšek. S změnou výšky se zároveň zvětšuje vzdálenost od řídítek, tak aby byla poloha vždy ergonomická. K nášlapné desce je připevněna stupačka, tak aby si dítě pohodlně položilo nohy.





primo_foldable.jpg
Patentovaný skládací systém

Koloběžku lze složit do kompaktní velikosti (trolley mode). Složenou ji můžete uložit do garáže, auta, nebo skříně, aniž by zabírala místo. Zmáčknutím tlačítka Push uvolníte a vysunete řídítka, která následně nacvakne otočené o 180°.





goup_nast_rid_4.jpg
Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve čtyřech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a potřeb dítěte. Zároveň nastavitelná řídítka umožňují aby koloběžka rostla s dítětem.





ABEC5.jpg
Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 5, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 5 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.





primo_brzda.jpg
Zadní brzda

Brzdění je realizováno pomocí klasické nášlapné zadní brzdy, která je však vyztužena ocelovým pásem. Ten zajistí maximální tření v širší ploše a zvýšený brzdný účinek.





goup_deluxe_deska.jpg
Protiskluzová deska

Nášlapná deska je vybavena speciálním protiskluzovým povrchem, který zajistí jistý nášlap a bezpečné odrážení. Trojitá vyztužená konstrukce nášlapné desky dále poskytuje vysokou odolnost a nosnost.





goup_deluxe_toolless.jpg
Snadné složení

Díky jedinečnému systému, který je použitý na této koloběžce, nemusíte při složení a její změně použít žádné nářadí. Spojovací materiál je řešen pomocí knoflíků a otočných tlačítek.




Vlastnosti koloběžky Globber Go-Up Deluxe



  • Koloběžka a odrážedlo v jednom
  • Montáž a demontáž bez nářadí
  • Řídící tyč lze oddělit od těla koloběžky
  • Vyztužená konstrukce nášlapné desky
  • Nastavitelná výška sedadla a řídící tyče
  • Ergonomické a otěruvzdorné rukojeti vyrobené z polyuretanu
  • Skládací řídítka koloběžky
  • Kuličkové ložiska ABEC 5
  • Minimální věk: 15 měsíců až 9+ let
  • Doporučená výška jezdce: 70 cm - 130 cm

Doporučujeme koupit



primo_prisl.jpg
Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost dětí a vybavte je ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.


Doporučené příslušenství

Náhradní díly