Globber - Koloběžka Primo Foldable Wood Lights modrá

Prémiová koloběžka Primo skládací Lights od firmy Globber, s designovou dřevěnou deskou, je určena pro děti od 3 let do hmotnosti 50kg. Je skládací, má svítící kolečka. Brzda z kompozitního materiálu, velká kolečka, kvalitní ložiska.

GL-436-100

Nové zboží

Globber

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
2 349 Kč 2 266 Kč
Cena bez DPH
1 873 Kč

-83 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací


Charakteristika


Unikátní koloběžka Primo skládací Lights od firmy Globber s prémiovou dřevěnou deskou, je určena pro děti od 3 let do hmotnosti 50kg. Je skládací, má svítící kolečka, protiskluzovou vrstvu a vyztužena je ocelovým profilem. Brzda z kompozitního materiálu, velká kolečka 121mm, kvalitní materiály, patentovaná technologie zatáčení. Kolečka z odolné gumy, kvalitní ložiska ABEC 5.




primo_banner.jpg


Koloběžky Primo mají propracovaný estetický a vysoce funkční design, se dvěma koly ve předu, tato konstrukce má patentovanou technologii zatáčení, proto je koloběžka mimořádně bezpečná i pro menší děti a snadno ovladatelná. Použití vysoce kvalitních ložisek ABEC 5 je vyslovenou výjimkou v klasických koloběžkách. Ložiska ABEC 5 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu pro mimořádně tichý a lehký chod. Je velmi jednoduše skládací (pouhým stisknutím knoflíku v kolové části). Ve složené poloze je rukojeť aretována tak, aby bylo možné táhnout koloběžku bez námahy za sebou tzv. "Trolley mode". Nad zadním kolem je rozšířený dlouhý brzdový nášlap z kompozitního materiálu pro efektivní brzdění. Rám koloběžky je vyztužen ocelovým profilem pro větší pevnost. Je to jediná koloběžka ve své třídě která má nosnost až 50kg. Rukojeti jsou z příjemného a zároveň odolného materiálu pro bezpečné uchycení. Koloběžky se vyrábějí v barevné škále i pro ty nejnáročnější koloběžkáře.



Značka Globber

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "National Parenting Products Award".
V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.




About-Globber_1.jpg



aretace.jpg
Patentovaný systém zatáčení

Naučte děti rychleji na koloběžce! Koloběžka je vybavena patentovaným systémem zatáčení s aretačním tlačítkem. Tlačítko zafixuje řízení a koloběžka nezatáčí do stran, tím se děti rychleji naučí držet rovnováhu. Odemknutím tlačítka se aktivuje řízení (pohybe řídítek do stran, zatáčejí kola).





primo_action_1.jpg
Odolná konstrukce

Všechny dětské koloběžky PRIMO mají zesílený rám který je testován na nosnost 50 kg, odolné rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To všechno odolá i nejdivočejším dětským hrám.





primo_wood_quality.jpg
Bezpečná tří-kolová koloběžka

Bezpečnost koloběžky Globber pro kluky a holky se projevuje nejen v jejím tříkolovém provedení, ale také v kvalitě zpracování, mechanice a celkovém zpracování, které splňuje evropské normy EU’s EN 71-1/3 a je schváleno německým AfPS.





scooter-primo-wood.jpg
Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve třech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a potřeb dítěte. Zároveň nastavitelná řídítka umožňují aby koloběžka rostla s dítětem.





primo_wood_foldable.jpg
Patentovaný skládací systém

Koloběžku lze složit do kompaktní velikosti (trolley mode). Složenou ji můžete uložit do garáže, auta, nebo skříně, aniž by zabírala místo. Zmáčknutím tlačítka Push uvolníte a vysunete řídítka, která následně nacvakne otočené o 180°.





priomo_wood_kolecka_svitici2.jpg
Svítící kolečka

Koloběžky Primo Lights jsou vybaveny unikátními předními koly, které při jízdě blikají červenou, modrou a zelenou barvou. Diody v kolech jsou napájeny pomocí integrovaného dynama a nejsou potřeba baterie.





ABEC5.jpg
Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 5, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 5 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.





primo_brzda.jpg
Zadní brzda

Brzdění je realizováno pomocí klasické nášlapné zadní brzdy, která je však vyztužena ocelovým pásem. Ten zajistí maximální tření v širší ploše a zvýšený brzdný účinek.





primo_wood_desk_pev.jpg
Pevná dřevěná deska

Díky sedmi-vrstvé dřevěné nášlapné desce, která je navíc namontována na ocelovém profilu, je koloběžka extrémně pevná a odolná. Koloběžka tak je plně připravena na dlouhé roky zábavy a dětských her.





primo_wood_desk_grip.jpg
Designové provedení dřeva

Úžasný vzhled koloběžce dodává dřevěná nášlapná deska, ve které jsou laserově gravírované drážky. Tyto drážky, spolu s protiskluzovými páskami ve středu desky, zajišťují, že Vám noha nesklouzne ani při jízdě v mokru.




Vlastnosti koloběžky Primo


  • Rám rukojeti hliník
  • Ložiska ko ABEC 5
  • Průměr kol 121 mm
  • Nastavení pozice rukojeti ano
  • Max. nosnost 50 kg
  • Hmotnost koloběžky 2,33 kg
  • Svítící kolečka Ano bezbateriové
  • Aretace zatáčení ano
  • Zadní brzda (vyztužená ocelovým pásem)
  • Doporučený věk: 3 až 6+ let
  • Doporučená výška postavy: 95 - 110 cm
  • Nastavitelná výška řidítek je v rozmezí 67,5 - 77,5 cm
  • Délka 57,5 cm
  • Šířka 28 cm
  • Průměr kol 2 x 121 mm přední, 1x 80 mm zadní

Doporučujeme koupit



primo_prisl.jpg
Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost dětí a vybavte je ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.


Doporučené příslušenství

Náhradní díly