Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer 1:10 RTR oranžový

Expediční RC model auta Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer. Licencovaná karoserie Chevrolet K5 Blazer, detailně zpracovaná - Chromová přední mřížka, nárazníky, zrcátka, postranní lišty, stěrače, čirá s

TRA82076-4-ORN

Nové zboží

TRAXXAS

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Tuningové díly

Telemetrie

Náhradní díly

Kola

Více informací

Model Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer bude dostupný začátkem června 2019.

Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer 1:10 je RC model auta s licencovanou karoserií. Karoserie je vybavena autentickými doplňky jako jsou chromové nárazníky, zrcátka, stěrače, kliky a postranní lišty. Přední mřížka chladiče je detailně zpracovaná, včetně světlometů, které jen čekají na doplnění volitelné LED osvětlení. Jedinečný vzhled vytváří čirá skla, dodávající modelu na věrnosti s originálem. V neposlední řadě model utváří chromové pneumatiky s původním designem.

TRA82076-4_1.jpg

Model je po vzoru originálu postaven na kratším rozvoru. Společnost Traxxas využila svého již legendárního terénního šasi TRX-4 s rozvorem 312 mm. Tento podvozek je maximálně stabilní a díky portálovým nápravám má výbornou průchodnost terénem. Díky dálkově řízené dvou-stupňové převodovce, spolu s dálkově řízenými uzávěrkami diferenciálů, RC model překoná každou překážku.

TRA82076-4_18.jpg

Chevrolet Blazer byl představen firmou General Motors v roce 1969. Jeho kratší rozvor a výborné schopnosti v terénu z něj udělaly jasnou jedničku mezi off-roady 4x4. V současné době je Chevrolet K5 Blazer z roku 1979, z kterého RC model vychází, sběratelskou záležitostí.

TRX4-UnassembledKit-IMG_1592.jpg
Šasi TRX-4

Šasi TRX-4 je postaveno z dvou ocelových profilů, které zabezpečují dostatečnou tuhost podvozku. Díky osvědčenému umístění motoru v přední části je zabezpečen dostatečné zatížení předních kol. Akumulátor je umístěn v ose šasi, takže je model přesně vyvážen a při jízdě se nenaklání. Šasi je promyšleno do nejmenších detailů, včetně vedení kabelů a montážních otvorů pro volitelné příslušenství. Rozvor lze pomocí tuningových sad zvětšit na délku 324 mm.

TRX-4-Axle-assembly-front.jpg
Nápravy s nápravovou převodovkou

Šasi TRX-4 používá portálové nápravy s nápravovou převodovkou. Nápravová převodovka zvyšuje světlou výšku, snižuje namáhání diferenciálů, převodovky, kardanových hřídelí a dále se snižuje torzní síla - model se méně naklání.

Zatáčení předních kol je možné o úhel 45°, řízení je zajištěno servem Traxxas 2075X s kovovými převody. Díky novému šasi dosáhl model skvělého nájezdového úhlu.

TRX-4-Transmission-Assembly.jpg
Dvoustupňová převodovka

Model je vybaven dvoustupňovou převodovkou. Změna převodového stupně se ovládá červeným kolébkovým přepínačem na vysílači. Toto řešení dělá z podvozku TRX-4 velmi všestranný model, který dokáže jezdit pomalu i rychle - jak zrovna potřebujete.

TRX-4-t-lock-differentials.jpg
Uzamykatelné diferenciály

Uzávěrky diferenciálů jsou nezávisle řízeny 2 servy. Síla ze serv je přenášena pomocí bovdenů do diferenciálů. Uzávěrky se řídí tří-polohovým přepínačem na vysílači a poskytují následující kombinace:

  • Oba diferenciály jsou otevřeny
  • Uzavřen je pouze přední diferenciál
  • Uzavřeny jsou oba diferenciály
TRX-4-motor-regulator.jpg
Motor a regulátor

Srdcem modelu Traxxas TRX-4 je stejnosměrný motor Titan 21T řady 550 a elektronický regulátor XL-5 HV. Motor i regulátor jsou primárně koncipovány pro napájení 3-článkovým LiPo akumulátorem o kapacitě minimálně 4000 mAh. Model lze rovněž napájet i 7-článkovými NiMH akumulátory.

Regulátor Traxxas XL-5 HV podporuje 5 jízdních režimů:

  1. Sport: Jízda vpřed, brzda a zpátečka
  2. Race: Jízda vpřed a brzda. Zpátečka není k dispozici
  3. Training: Jízda vpřed omezena na 50% výkon, brzda a zpátečka omezena na 50%. tento režim je vhodný pro děti
  4. Trail: Jízda vpřed, brzda, zpátečka. Ovládání v blízkosti neutrálu je velmi jemné
  5. Crawl: Jízda vpřed, brzda v neutrálu a rovnou zpátečka.
TRA82076-4_39.jpg
Detailní karoserie, autentická kola

Model je vybaven detailní karoserií. Těšit se můžete na autentickou chromovou přední mřížku, nárazníky se zabudovanou poznávací značkou, zrcátka, postranní lišty, okrasné lemy a stěrače. Všechny prvky utváření originální vzhled Chevroletu z roku 1979. Dalším výrazným prvkem jsou čirá skla která dodávají karoserie hloubku.

TRX-4 Chevrolet K5 Blazer brázdí terén s originálními chromovými koly 1.9". Kola jsou nasazena na 12 mm šestihranu a pojištěna matkou. Pneumatiky Canyon Trail s pěnovými vložkami a agresivním vzorkem poskytují maximální trakci.

6530-TQi-BT-Transmitter-4Ch.jpg
Čtyřkanálová RC souprava Traxxas TQi s Bluetooth

Traxxas pro Vás připravil novou řadu čtyřkanálových RC souprav s Bluetooth konektivitou pro RC modely aut. Původně bylo možné RC vysílače vybavit dokovací stanicí pro zařízení od Apple. Traxxas pokračuje ve vývoji dále a připravil pro Vás RC vysílač se slotem pro bezdrátový Bluetooth modul. Díky tomu můžete k vysílači bezdrátově připojit jakékoliv zařízení s Bluetooth LE (tedy smart phone či tablet) rozhraním a operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) nebo Google Android (Samsung Galaxy, ...). Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dispozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link zobrazuje telemetrická data v reálném čase, měří rychlost, otáčky, teplotu napětí baterie, a nově také náklon modelu. Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.

Vlastnosti RC modelu auta Traxxas TRX-4 Chevrolet K5 Blazer
  • Model je kompletně sestaven a připraven k jízdě
  • Licencovaná detailně provedená karosérie
  • Chromové doplňky a kola
  • Dálkově řízené uzávěrky diferenciálů
  • Dálkově řízená dvoustupňová převodovka
  • Portálové nápravy s převodovkou
  • Výkonný stejnosměrný motor Traxxas Titan 21T
  • Stejnosměrný elektronický regulátor Traxxas XL-5 HV s speciálními režimy
  • Zatáčení předních kol o 45° na obě strany
  • Optimalizovaná geometrie omezující bump-steer efektu (změně sbíhavosti kol v závislost na světlé výšce)
  • Pneumatiky pro vynikající přilnavost k povrchu
  • Dlouhá doba jízdy - s LiPo akumulátorem 11.1 V 5000 mA až 2 hodiny
TRA82076-4_9.jpg

Doporučené příslušenství

Tuningové díly

Telemetrie

Náhradní díly

Kola