Axial SCX10 II Jeep Wrangler 2017 1:10 4WD RTR

Kompletně sestavený expediční RC model auta Axial SCX10 II v měřítku 1:10 s licencovanou karosérií Jeep Wrangler z roku 2017. Stačí doplnit pohonný akumulátor a můžete vyrazit do terénu. Součástí k

AXID9060

Nové zboží

Axial

Prodej skončil

Více informací

Tuningové díly

Doporučené příslušenství

Více informací

AXID9060_a01.jpg

Expediční RC model auta Axial SCX10 II Jeep Wrangler 2017 v měřítku 1:10 a náhonem 4WD je kompletně sestaven a připraven k jízdě. Mezi ocelové profily rámu je nainstalováno šasí s převodovkou, držáky náprav, nárazníky a elektro příslušenstvím. Hotová karosérie, RC souprava. Model jede rychlostí až 5 km/h. Přibližná doba jízdy s LiPo 2 čl. 5000 mAh je 45-60 minut.

AXID9060_a02.jpg
Funkční LED osvětlení

Jeep je zcela autenticky osvětlen pro jízdu v noci světlomety a obrysovými světly vepředu i vzadu. Nestíháte ve dne? Jezděte v noci!

AXID9060_a_ledky.jpg
Rám z ocelových profilů

Šasi SCX10 II je postaveno ze dvou ocelových profilů, které zabezpečují dostatečnou tuhost podvozku. Motor s převodovkou je umístěn ve střední části, zatímco pohonná baterie je nad přední nápravou, čímž je zabezpečeno dostatečné zatížení předních kol. Proto auto bez problému zvládne jízdu i v prudkých svazích. Akumulátoru je umístěn v ose šasi, takže je model přesně vyvážen a při jízdě se nenaklápí.

AXIC9046_a_ram.jpg
Důmyslné uložení baterie

Baterie má v modelu přesně dané místo, aby bylo zajištěno přesné vyvážení auta. Baterie je uložena v krabičce v přední části šasi. Hmotnost tedy bude více na předních kolech, což zlepšuje modelu překonávat překážky i prudká stoupání. Pomocí dorazů můžete uzpůsobit velikost přihrádky pro Vaši baterii.

AXIC9046_a_krab_bat.jpg
AXID9059_b_prevodovka.jpg
Kompaktní převodovka

Model SCX10 II je vybaven novou převodovkou, poskytující ohromující sílu spolu s vysokým točivým momentem. Součástí kompaktní převodovky je dvojitá třecí spojka, které přidává zvýšenou ochranu hnacímu ústrojí.

AXIC9046_b_dif.jpg
Trvale uzavřené diferenciály

Trvale uzavřené diferenciály tohoto terénního modelu vždy přenesou maximální výkon na všechna kola a díky tomu projedete i tím nejtěžším terénem s velkým stoupáním, přes balvany a kameny. Díky hypoidnímu převodu s kuželovým ozubením bylo možné zmenšit rozměry převodovky a zvětšit tak světlou výšku.

AXIC9046_b_krab_tx.jpg
Voděodolná krabička přijímače

Není nutno mít k dispozici voděodolnou úpravu přijímače, výrobce pamatoval i na tyto případy a vybavil krabičku pro přijímač těsnící sadou, která sestává z mechové průchodky kabelů a gumovým těsněním víčka.

AXID9066_b_pneu.jpg
Kola do každého terénu

RC auta Axial SCX10 II májí z výroby nainstalované disky kol s pěnovou vložkou a nalepenými vysoce přilnavými pneumatikami. Podvozek Axial SCX10 II tak hravě zvládne i ty nejtěžší povrchy.

AXID9060_b_sasi.jpg
Realistický podvozek

Konstrukce podvozku modelu auta Axial SCX10 II byla navržena i s ohledem na co nejvíce realistický vzhled, perfektní jízdní schopnosti překonávat překážky a zároveň maximální funkčnost.

AXID9059_b_prev.jpg
Převodovka inspirovaná skutečností

Tak jako konstrukce podvozku Axial SCX10 II byla v podobném duchu navržena i převodovka, která vypadá, jako skutečný kompaktní blok převodovky. Skrývá sofistikovaný mechanismus s kompletní sadou kuličkových ložisek a všemi ozubenými koly z oceli pro pevnost a trvanlivost

AXID9058_b_tlum.jpg
Tlumiče s dlouhým zdvihem

Olejové tlumiče s extra-dlouhým zdvihem mají stavitelné předpětí pružin a spolehlivě tlumí rázy ve všech polohách ramen náprav. Netradičně je kompenzován objem zasunuté pístnice pomocí nádobky, která je nedílnou součástí hlavy tlumiče.

AXIC9046_b_zad_napr.jpg
Stejnoběžné hřídele a výkyvné nápravy

Přední náprava má možnost natočení až o 45°, stejnoběžné (CV, homo kinetické) hřídele náhonu jsou navrženy pro vysoké zatížení a výrazně zlepšují jízdní vlastnosti i v členitém terénu. Díky velkému překroucení obou náprav je možné vyjet do členitého terénu a nápravy vždy přenesou potřebnou sílu a zdolají i zdánlivě neprůjezdný terén.

axial-esc-ae-5.jpg
Voděodolný elektronický regulátor AE-5

Voděodolný elektronický stejnosměrný regulátor Axial AE-5 je kompatibilní se 2 až 3 článkovými LiPo nebo 6 až 8 článkovými MiMH akumulátory.

  • Typ akumulátoru: Regulátor podporuje použití LiPo a NiMH/NiCd akumulátorů
  • Síla brzdy v neutrálu (Drag Brake): Na regulátoru lze nastavit sílu brzdy na 50 % nebo 100%.

Parametry regulátoru se nastavují zkratovacími propojkami. Samozřejmostí je tepelná ochrana regulátoru.

ttx300.jpg
Tříkanálová RC souprava Tactic TTX300 s přijímačem TR325

RC model auta je řízen novou RC soupravou Tactic TTX300. Vysílač pracuje v pásmu 2.4 GHz, má 3 kanály, původní výklopná anténa byla nahrazena integrovanou anténou. Vysílač je vybaven indikací stavu baterií, reversy serv, dvojími výchylkami kanálu řízení, trimy a dále možnostmi programování vybraných parametrů:

RC přijímač Tactic TR325 má 3 kanály, integrovanou anténou. Snadné párování pomocí tlačítka na přijímači, indikace stavu pomocí LED diody.

Programovatelné parametry vysílače
  • Nastavitelné koncové body kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Nastavitelné reverzy kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Režim 3. kanálu - lze vybrat mezi 2-polohovým, 3-polohovým, 4-polohovým a lineárním (servo se pohybuje plynule). 3. kanál se ovládá tlačítky na boku rukojeti. U polohových režimů lze nastavit pozice výchylek. Třetí kanál můžete využít na nejrůznější doplňkové funkce, např.ovládání osvětlení, zvukových modulů a pod.
Klíčové vlastnosti RC modelu auta Axial SCX10 II Trail Honcho 1:10
  • Nově RC souprava Tactic TTX300
  • Nově působivé LED osvětlení karosérie
  • Oficiálně licencovaná karosérie Jeep Wrangler 2017
  • Model je kompletně sestaven a připraven k jízdě. Stačí doplnit pouze pohonný akumulátor do modelu a 4 AA baterie do vysílače
  • Šasi SCX10 II navazuje na předchozí prověřené šasi SCX10
  • Přihrádka akumulátoru díky stavitelným dorazům pojme různě velké akumulátory
  • Maximální důraz na detail
  • V balení je hotová barvená lexanová karosérie Jeep Wrangler 2017 s řadou maketových doplňků, jako bočních zrcátek, madel dveří, stěračů čelního skla, zámků kapoty a dalších.
  • Tak jako u skutečných aut, je i tento RC model vybaven možnostmi přídavných funkcí. V nárazníku je místo pro tažné zařízení, které má možnosti nastavení vyložení, má třmeny pro připevnění háku a zasklení pro možnost osvětlení.
AXID9060_a06.jpg

Tuningové díly

Doporučené příslušenství