Axial SCX10 1:10 Deadbolt 4WD RTR

RC model auta Axial SCX10 Deadbolt v měřítku 1:10 je kompletně sestaven a připraven k jízdě. Skvělý model do terénu od renomovaného výrobce Axial. Balení obsahuje vše, co potřebujete, kromě pohonného

AXID9044

Nové zboží

Axial

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

AXID9044_a01.jpg

RC model auta Axial SCX10 Deadbolt v měřítku 1:10 a náhonem 4WD je kompletně sestaven a připraven k jízdě. Mezi ocelové profily rámu je nainstalováno šasí s převodovkou, držáky náprav, nárazníky a elektro příslušenstvím. Hotová karosérie, RC souprava, pneumatiky Maxxis Trepador, disky Walker Evans Racing.

AXID9044_a02.jpg
AXIC9046_a_ram.jpg
Rám z ocelových profilů

Šasi SCX10 je postaveno ze dvou ocelových profilů, které zabezpečují dostatečnou tuhost podvozku. Motor s převodovkou je umístěn ve střední části, zatímco pohonná baterie je nad přední nápravou, čímž je zabezpečeno dostatečné zatížení předních kol. Proto auto bez problému zvládne jízdu i v prudkých svazích. Akumulátoru je umístěn v ose šasi, takže je model přesně vyvážen a při jízdě se nenaklápí.

AXID9044_a03.jpg
AXID9044_b_prevodovka1.jpg
Kompaktní převodovka AX10™

Model SCX10 je vybaven převodovkou, poskytující ohromující sílu spolu s vysokým točivým momentem. Součástí kompaktní převodovky je dvojitá třecí spojka, které přidává zvýšenou ochranu hnacímu ústrojí.

AXID9044_b_difer.jpg
Uzavřené diferenciály

Trvale uzavřené diferenciály v pevných nápravách tohoto terénního auta, vždy přenesou maximální výkon na všechna kola a díky tomu projedete i tím nejtěžším terénem s velkým stoupáním, přes balvany a kameny.

AXID9044_b_cv_hridele.jpg
WB8 HD WILDBOAR™

Drážkované CV hřídele náhonu jsou navrženy pro vysoké zatížení a auto tak zvládá snadno jízdu v členitém terénu.

AXID9044_b_kola.jpg
Kola do každého terénu

Auto má nainstalované kvalitní disky Walker Evans Racing u kvalitního nylonu a šestihranem 12mm. Pneumatiky Maxxis Trepador mají rozměry 4,6" x1,43".

AXID9044_b_podvozek.jpg
Funkční rámový podvozek

Podvozek SCX10 byl navržen s ohledem na realistický vzhled, perfektní jízdní schopnosti překonávat překážky a zároveň maximální funkčnost. Realistický rám má vysokou pevnost a spojuje všechny části .

AXID9044_b_prevod.jpg
Realistický funkční převodovka

Tak jako konstrukce podvozku SCX10, byla v podobném duchu navržena i převodovka, která vypadá, jako skutečný kompaktní blok převodovky. Skrývá sofistikovaný mechanismus s kompletní sadou kuličkových ložisek a všemi ozubenými koly z oceli pro pevnost a trvanlivost

AXID9044_b_tlumice.jpg
Tlumiče s dlouhým zdvihem

Olejové tlumiče s dlouhým zdvihem mají stavitelné předpětí pružin a spolehlivě tlumí rázy ve všech polohách ramen náprav. Tlumiče lze přenastavit do různých otvorů a změnit tak jejich tlumící účinek.

AXID9044_b_zaveseni.jpg
CV hřídele, výkyvné nápravy

Přední náprava má možnost natočení až o 45°, drážkované CV hřídele náhonu jsou navrženy pro vysoké zatížení a zvládají snadno jízdu v členitém terénu. Díky velkému překroucení obou náprav je možné vyjet do členitého terénu a nápravy vždy přenesou potřebnou sílu a zdolají i zdánlivě neprůjezdný terén.

AXID9044_b_svetla.jpg
Konzole světelné lišty

V základní sadě je obsažena lišta se světlomety pro volitelnou montáž LED osvětlení (LED se prodávají samostatně). Sada obsahuje také tři různé síťové mříže jako kryty parabol: jednoduché, axiální a oficiálně licencované kryty PIAA®.

AXID9044_b_kokpit.jpg
Realistický kokpit posádky

Pro dokonalý vzhled auta je nezbytné, aby mělo řidiče a vybavení kokpitu. Přesně toto vybavení má SCX10 Deadbolt. Řidič drží volant, před sebou má přístrojovou desku, na hlavě má helmu a sedí v karosérii jako skutečný.

AXID9044_a04.jpg

Doporučené příslušenství