Axial Wraith Rock Racer 1:10 4WD RTR

RC model Axial Wraith Rock Racer 1:10 je určen pro jízdu v extra těžkém terénu. Velmi detailní provedení - kokpit je vybaven sedadly, kola s pneumatikami 2.2" Ripsaw. Nainstalováno je 6 ks LED.

AXID9018

Nové zboží

Axial

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Tuningové díly

Doporučené příslušenství

Více informací

AXID9018_a01.jpg

RC model auta Axial Wraith Rock Racer 1:10 4WD RTR pro závody v extra těžkém terénu dosahující rychlosti až 15 km/h. Auto je ve verzi RTR připraveno k jízdě, je vybaveno pohonem i elektronikou, pohání jej motor 550 20T, regulátor AE-2, 3-kanálový vysílač TTX300 2.4GHz, přijímač ATR325 2.4GHz. Pro osvětlení je nainstalováno 6 ks LED. Kokpit je vybaven sedadly, kola s pneumatikami 2.2" Ripsaw. Pro co největší průchodnost terénem byly z auta odstraněny všechny nadbytečné součásti aby bylo dosaženo co největší světlé výšky. Uzamčené diferenciály, vysoce výkyvné nápravy, výkonný pohon a kvalitní kola umožnují vysokou průchodnost náročným terénem.

AXID9018_a02.jpg
AXID9018_b01.jpg
Převodovka pro Wraith

Převodovka je navržena tak, aby zvládala vysoký výstupní výkon pohonu a náročné provozní podmínky. Aby byla zabezpečena převodovka proti vniknutí nečistot do prostoru pastorku a čelního ozubeného kola, je použit účinný ochranný kryt. Zvýší se tak životnost ozubení.

AXID9018_b02.jpg
Nastavitelná třecí spojka

Pro bezpečný přenos vysokého točivého momentu od motoru je vřazena třecí spojka, která umožní krátkým prokluzem měkčí záběr na kola.

AXID9018_b03.jpg
Tlumiče s vysokým zdvihem

Aby auto projela i velkými nerovnosmi v terénu, je vybaveno olejovými tlumiči, které spolehlivě tlumí otřesy a dokáží snadno reagovat i na překřížení náprav.

AXID9018_b04.jpg
Uzamčené diferenciály

Uzamčený diferenciál zajistí nejvyššíší trakci kol ve všech terénech a podmínkách a vyžaduje menší údržbu než diferenciály naplněné olejem nebo silikonem. Snadno se případný servis zajistí odstraněním čtyř šroubů, které umožňují přístup k převodu.

AXID9018_b05.jpg
4-bodové zavěšení náprav

Tuhá přední a zadní náprava je vysoce výkyvná díky 4 bodovému uložení na hliníkových eloxovaných tyčích s kulovými čepy a díky tlumičům s velkým zdvihem. Nápravy mají velkou volnost kývání a proto auto projede i zdánlivě nesjízdným terénem.

AXID9018_b06.jpg
Optimalizace geometrie řízení

Geometrie řízení přední nápravy je navržena pro vysoké výkony s důrazem na maximální rejd, minimální tření, a korekce Ackerman nastavené co nejblíže 0°. Takový geometrie dosahuje požadovaného těsného poloměru otáčení s uzamčeným diferenciálem a lepší řízení řízení při vysokých rychlostech.

AXID9018_b07.jpg
Kostra karosérie

Maximální odolnost, maketový vzhled skutečné buggy a kokpit se sedačkami dělá vzhled auta velmi reálným. Kostra karosérie je sestavena a hotová. Kompozitní plasty s vysokou pevností jsou odolné proti nárazům a chrání Wraith™ před poškozením.

AXID9018_b08.jpg
Rozsviťte si na cestu

K dispozici nainstalováno je šest LED světel, 4 bílé LED diody na přední a dvě červené LED diody na zadní straně. Obsaženy jsou i realistické paraboly světel.

AXID9018_b09.jpg
Závodní sedačky Corbeau® LG1

Plně licencované závodní sedačky Corbeau® LG1 přispívají k vyššímu realismu již velmi detailního interiéru.

AXID9018_b10.jpg
Disky a kola

Pneumatiky Ripsaw™ jsou namontovány a přilepeny k diskům Raceline Renegade. Pneumatika Axial 2.2 Ripsaw™ působí velmi realisticky a má nejen agresivní vzhled ale i vysokou užitnou funkci. Disky 2.2 Raceline Renegade mají 12mm šestihran.

AXID9018_b13.jpg
Motor 20T

K pohonu auta je nainstalován stejnosměrný motor 550 20T.

axial-esc-ae-2.jpg
Špičkový elektronický regulátor Axial AE-2

Elektronický regulátor Axial AE-2 byl vyvinut ve spolupráci se společností Castle Creations. Regulátor podporuje LiPo a NiMH akumulátory, základní parametry lze nastavit pomocí vysílače. Vešekré parametry lze pak nastavit pomocí aplikace pro PC Castle Link (nutno dokoupit USB propojku Castle Link).

Nastavitelné parametry prostřednictvím vysílače:

  1. Vypínací napětí: Vypnuto, Auto-LiPo
  2. Brzda v neutrálu: Vypnuto, 15%, 25%, 40%, 50%, 100%
  3. Typ reverzu: Blokování zpátečky 2 s, Vpřed/brzda, Vpřed/brzda/zpátečka
ttx300.jpg
Tříkanálová RC souprava Tactic TTX300 s přijímačem TR325

RC model auta je řízen novou RC soupravou Tactic TTX300. Vysílač pracuje v pásmu 2.4 GHz, má 3 kanály, původní výklopná anténa byla nahrazena integrovanou anténou. Vysílač je vybaven indikací stavu baterií, reversy serv, dvojími výchylkami kanálu řízení, trimy a dále možnostmi programování vybraných parametrů:

RC přijímač Tactic TR325 má 3 kanály, integrovanou anténou. Snadné párování pomocí tlačítka na přijímači, indikace stavu pomocí LED diody.

Programovatelné parametry vysílače
  • Nastavitelné koncové body kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Nastavitelné reverzy kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Režim 3. kanálu - lze vybrat mezi 2-polohovým, 3-polohovým, 4-polohovým a lineárním (servo se pohybuje plynule). 3. kanál se ovládá tlačítky na boku rukojeti. U polohových režimů lze nastavit pozice výchylek. Třetí kanál můžete využít na nejrůznější doplňkové funkce, např.ovládání osvětlení, zvukových modulů a pod.
Klíčové vlastnosti Axial Wraith Rock Racer
  • Nobě 3-kanálový RC souprava TTX300
  • Podvozek tvoří trubková konstrukce s kompozitní deskou
  • CV hnací hřídele
  • Servo řízení s kovovým převodem a voděodolný box přijímače
  • Stejnosměrný 550 motor 20T
  • Regulátor je umístěn ve speciálním držáku nad zadní nápravou, co nejdál od případných nečistot.
  • Převodovka s kovovými koly a třecí spojkou
  • Uzamčené giferenciály
  • Čtyř-bodové zavěšení náprav
  • Olejové tlumiče s 3,5 mm nitrid titan potaženou hřídelí
  • Maketový kokpit s licencovanými závodními sedadly značky Corbeau LG1
  • Zásobník pro baterie šířky 47 mm, délka 150mm, výška 28mm
  • Pneumatiky 2.2 Ripsaw
  • Disky Raceline Renegade černá a chromová, 12mm šestihran
  • LED 4 přední a 2 zadní s 14 přiloženými reflektory pro 3mm a 5mm LED (nejsou součástí dodávky)
  • Přibližná doba jízdy s LiPo 2 čl. 5000 mAh je 40 minut
AXID9018_a03.jpg

Náhradní díly

Tuningové díly

Doporučené příslušenství