Bburago Jeep Renegade 1:43 oranžová metalíza

Kovový model Bburago 18-30385 Jeep Renegade v měřítku 1:43 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva oranžová metalíza, délka přibližně 10 cm.

BB18-30385

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-30385 Jeep Renegade v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je oranžová metalíza.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Jeep.png
Informace o automobilu

Nejmenší crossover Jeepu se představil oficiální prezentací na autosalonu v Ženevě v roce 2014. Americká značka Jeep se pouští do vod malých městských crossoverů s modelem Renegade postaveným na základech Fiatu 500L, jehož název, v překladu „Odpadlík“, jej docela vystihuje. Jako první crossover v segmentu B totiž nabídne devítistupňovou automatickou převodovku, na výběr budou také manuální pěti- a šestistupňové převodovky nebo šestistupňová dvouspojková skříň.

V nabídce se objeví moderní pohonné jednotky – dvě zážehové a dvě vznětové. Benzín budou spalovat motory 1.4 MultiAir2 ve dovu výkonových verzích ( 138 koní a 168 koní ) a 1.6 E.TorQ ( 108 koní ), nafta bude proudit motory 1.6 MultiJet II ( 118 koní ) a 2.0 MultiJet II ( 167 koní ). Obě benzínové čtrnácti-stovky dostanou navíc systém stop/start již v základu.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.